DOLAR 32,3296
EURO 35,0452
ALTIN 2280,822
BIST 8995,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İlknak Aquaculture, Seafood Expo Global/Seafood Processing Global 2018’de

    İlknak Aquaculture, Seafood Expo Global/Seafood Processing Global 2018’de
    02.06.2018
    A+
    A-

    Ödüllü balık üreticisi İlknak Aquaculture, Dünyanın en geniş kapsamlı deniz ürünleri fuarında katılımcı firma olarak yerini aldı.

    İlknak Aquaculture, Brüksel / Belçika’da 24 – 26 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen, dünyanın deniz ürünleri ticareti üzerine en geniş kapsamlı organizasyonu Seafood Expo Global – Global Su Ürünleri 2018 Fuarında katılımcı olarak yerini aldı. 140 tan fazla ülke, 26000 den fazla şirket, deniz ürünleri uzmanları ve basın yayın organlarının katılımlarıyla gerçekleşen fuarda, deniz ürünleri teknlojileri, inovasyonlar ve üretim tekniklerine ilişkin birçok yeniliğinde lansmanları yapıldı.

    İlknak Aquaculture, fuarın 9. Holünde bulunan standında hem 2018 yılında faaliyete giren yeni üretim tesisini hem de ürettiği ödüllü ürünlerini tanıttı. Son yıllarda yaptığı yeni yatırımlarla küresel bir deniz ürünleri üreticisi olduğunu gösteren İlknak Aquaculture, standında yaptığı sunumlarla, teknik olarakta sağlıklı ve lezzetli ürünlerin hangi proseslerden geçtiği ve nasıl üstün kalite standartlarına çıkarıldığını anlattı.

    İlknak Aquaculture Genel Müdürü Yorgo MELETIADIS, 2018 fuarını değerlendirirken, verimli geçen görüşmeler sonucunda hedefledikleri sürdürülebilirlik anlayışının müşteriler üzerinde gerçekten etki bıraktığını belirtti. Balık değer zincirini en verimli şekilde yöneterek, bireylerin yaşam kalitesini artıran, sağlık ve mutluluk veren, doğal ve lezzetli deniz ürünleri sunma misyonuyla çalışan İlknak Aquaculture. Değer zincirinin bütününde inovasyonadayalı üretim yaparken, balığı üretim işini sadece balık üretmek olarak görmüyor, kullanılan yemden, yetiştirilen yavruya kadar tüm süreci yönetip denetliyoruz. Yatırım yaptığımız bölgelerde istihdam yaratmak, üretim faaliyetlerini kayıtlı ekonomiye kazandırmak, küçük üreticilerin düzenli gelir elde etmelerini ve sosyal güvenlik ağına katılmalarını sağlamak sürdürülebilirlik anlayışımızın çıktıları arasında yer alıyor, diye belirtti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.