DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    illy gurme kahve meraklılarını Master Baristası Stefano Giannini ile buluşturdu

    illy gurme kahve meraklılarını Master Baristası Stefano Giannini ile buluşturdu
    21.09.2018
    A+
    A-

    Kahve severlerin birbirinden farklı notalara sahip gurme kahve çeşitlerini deneyimlediği, kokular ve lezzetler arasındaki uyumu keşfettiği ve yeni tariflerle tanıştığı ‘Coffee Sensory Experience’ MSA ev sahipliğinde gerçekleşti.

    Milyonlarca insanla en kaliteli kahveyi buluşturan, herkesin tıpkı yetenekli bir barista gibi mükemmel bir fincan kahve yaratmasını sağlayan illy, onlarca farklı ülkeden yüksek kalite kahve tedarik ediyor ve eşsiz harmanını oluşturuyor.

    Katılımcılar yeni ve benzersiz deneyimler yaratmak için dünya çapında çalışmalarına devam eden illy’nin ileri teknoloji kahve makineleri ve şık aksesuarlarından oluşan ürünleri ile tanışma fırsatı buldu.

    Premium kahvede dünyanın öncü markası illy ile kahve ustalığını keşfeden katılımcılar UDC tarafından dünyanın tek akretide edilmiş kahve üniversitesi Universita Del Caffe sertifikası sahibi oldu.

    illy Hakkında: Zengin tat, kuvvetli aroma ve yumuşak içim: illy.

    illy’nin kahvenin Avrupa’ya ilk giriş yaptığı liman olarak da bilinen İtalya’nın Trieste şehrinde başlayan hikayesi başkan ve CEO Andrea Illy tarafından ailenin üçüncü nesli liderliğinde devam ettiriliyor. illy tek bir fincanda lezzet, deneyim, kültür ve sanatı bir araya getirerek çok yönlü ve duyuların ötesinde bir kahve deneyimi sunuyor. %100 Arabika kahve çekirdeklerinden oluşan eşsiz harmanı 140 farklı ülkede kahve severler ile buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.