DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ImagePRESS C165 ile daha güvenli ofisler

    ImagePRESS C165 ile daha güvenli ofisler
    17.09.2019
    A+
    A-

    Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, gelişmiş baskı teknolojilerine ihtiyaç duyan kurumlar için yazıcı ailesini genişletmeye devam ediyor. Canon; ödüllü imageRUNNER ADVANCE teknolojisi ile kullanıcı dostu arayüzü sayesinde hayatı kolaylaştıran imagePRESS profesyonel araçlar paketinden en iyilerinin bir arada toplandığı yeni ürünü imagePRESS C165’i hizmete sundu. İşlevsel özellikleri sayesinde zamandan tasarruf sağlayan yeni ürün sahip olduğu üstün özellikleri ile de yaratıcı kurumların tüm baskı ihtiyaçlarını karşılıyor.

    Canon’un yeni yazıcısı imagePRESS C165; basit yazılımı, kullanıcı dostu arayüzü ile her türlü gündelik iş ihtiyacının profesyonel boyutlardaki baskısının alınmasına yardımcı oluyor. Kolay kullanımı sayesinde baskı deneyimi gerektirmeyen cihaz, ağır iş yükünü kullanıcıların üzerinden alıyor. Dakikalar içinde olağanüstü bir kalitede baskı alabilen imagePRESS C165, hızı sayesinde daha fazla yaratıcılığa yer açıyor. Birbirinden farklı materyallere baskı almayı kolaylaştıran imagePRESS C165, şık katlama seçenekleri, kalın ve dokulu kağıt baskısı gibi seçenekleriyle baskı dünyasının ufkunu genişletiyor.

    Tüm enerjinizi yalnızca yaratıcı olmaya harcayacaksınız

    Yeni ürünle birlikte, Canon’un yazıcı teknolojisi hakkında konuşan Canon Europe Profesyonel Baskı Çözümleri Müdürü Mark Lawn şunları söyledi: “Kurumların artık daha az kaynakla daha fazla şey yapmaları gerektiğini biliyoruz. Birçok firma zamana karşı yarışıyor ve kısıtlı kaynaklarla çalışıyor. Bu nedenle buradaki ihtiyacı çok net bir şekilde görüyor ve bu ihtiyaçtan yola çıkarak hayatı kolaylaştırmak istedik ve her şeyi dakikalar içinde hazır hale getiren bir yazıcı tasarladık. imagePRESS C165 ile basit taramadan baskıya kadar, yerel fırsatların tanıtımının yapıldığı dikkat çekici posterlerden kişiye özel etkinlik davetlerine kadar çok geniş bir yelpazede çıktı alabiliyor.”

    Lawn Canon yazıcılarıyla ilgili sözlerine şöyle devam etti: “Hepimiz müşteriyiz, bu nedenle hepimizin ‘Bizi bir markaya bağlayan nedir?’ diye düşünmesi gerekiyor. İşte yaratıcı baskı tam da burada gerçek bir fark yaratabilir. Baskının fiziksel nitelik taşıması duyguları uyandırır ve akıllıca kişiselleştirme yapıldığında tüketicileri harekete geçirebilir. İçinde bulunduğumuz dijital çağda baskı, bağlılığı tetikliyor bu sayede iş üzerindeki olumlu etkisini ve en önemli konu olan yatırım getirisini nasıl iyileştirdiğini görebiliyorsunuz. Bu yazıcıyı nasıl daima yüksek performanslı ve çalışır durumda tutacağınız konusunda endişelenmeye gerek yok çünkü; imageRUNNER ADVANCE serimizdeki her cihaz mevcut kuruluma ve belge iş akışına sorunsuz bir şekilde dahil edilebiliyor. Ayrıca bilgileri koruyan, aynı dahili güvenlik işlevleri sayesinde de çalışmalarını her daim güvenli ellerde oluyor. Sonuç olarak tüm işi imagePRESS C165 yaparken size sadece yaratıcılığınıza odaklanmak kalıyor.’’

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.