DOLAR 32,3294
EURO 35,0702
ALTIN 2297,458
BIST 8984,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Imagineer Kids Türkiye’de ilk defa 42 Maslak’ta

    Imagineer Kids Türkiye’de ilk defa 42 Maslak’ta
    27.06.2018
    A+
    A-

    42 Maslak’ın sunduğu ayrıcalıklar arasına bir yenisi daha ekleniyor. Çocuklara ve ailelere farklı bir deneyim sunacak olan Imagineer Kids, eğitici ve eğlenceli dünyasıyla Türkiye’de ilk defa 42 Maslak’ta yer alacak. Imagineer Kids’in açılışı, 6 Temmuz 2018’de Türkiye’de çocuklarla ilk defa buluşacak “Cartoon Network Bilinmeyenler Dünyası” sergisi ile yapılacak.

    İstanbul’un kalbi Maslak’ta, her an yaşayan bir mahalle olarak bölgenin tüm ihtiyaçlarına hitap eden, karma yaşam merkezi 42 Maslak, şehre yeni bir dinamizm katıyor. Maslak’ın her geçen gün değişip yenilenen sosyo-kültürel yapısını ve dünyada gelişen trendleri göz önünde bulundurarak genç ve dinamik ruha uygun konseptleri ve markaları bünyesine katan
    42 Maslak, şimdi de çocuklara ve ailelere farklı bir deneyim sunarak, eğitici ve eğlenceli bir dünyanın yeni adresi olacak Imagineer Kids’in açılışına hazırlanıyor.

    Imagine (hayal et) ve Engineer (mühendis) kelimelerinin birleşmesinden doğan Imagineer Kids, 6 Temmuz 2018’de Türkiye’de çocuklarla ilk defa buluşacak “Cartoon Network Bilinmeyenler Dünyası” sergisi ile açılacak. Sergi; çocuklara her zaman karşılaşılan fakat sebebi bilinmeyen ilginç bilgileri eğlenceli bir şekilde deneyimleterek öğretecek. Çocuklar bu sergide bir muz ile DNA’larının yüzde ellisinin aynı olduğunu, saçların neden beyazladığını, kutup ayılarının aslında siyah olduğunu Power Puff Girls’ün, Ben 10’in, Adventure Time’ın, Gumball’un ve Kafadar Ayılar’ın karakterlerinden öğrenecekler.

    Geleceğin üretken ve yetenekli bireylerinin yetişmesine katkı sağlayacak

    Ulusal Tarih Müzesi- Londra, Manhattan Çocuk Müzesi – A.B.D., Miami Çocuk Müzesi – A.B.D., Londra Bilim Müzesi – İngiltere gibi şehirlerin sergi, eğitim, eğlence, kültür ve aile aktivitelerini bünyesinde bulunduran örneklerle; eğlenirken öğrenmeyi odak noktasına alan Imagineer Kids, Türkiye’deki bu eksikliği tamamlamayı hedefliyor. Farklı deneyimsel alanlarda çocuklara modern ve eğlenceli yeni bir dünyanın kapılarını aralayacak Imagineer Kids, çocukların sınırsız hayal gücüne bilim ve teknoloji ile yön verirken eğlenceli ve öğretici alanlarıyla geleceğin üretken ve yetenekli bireylerinin yetişmesine katkı sağlayacak.

    Çocukların sınırsız hayal gücüne bilim ve teknoloji ile yön veren eğlenceli ve öğretici alanlarıyla dikkat çeken Imagineer Kids, eğitimi ve eğlenceyi bir araya getiren “Edutainment” konseptiyle 4-12 yaş grubu çocuklara kendi okul müfredatıyla uyumlu ve STEAM (Bilim-Teknoloji-Mühendislik-Sanat-Matematik) eşliğinde eşsiz bir deneyim imkanı sunacak. 0-3 yaş çocuklara yönelik özel modülleri ile de her yaştan çocuğa bu muhteşem dünyayı deneyimleme imkanı sağlayacak. Eğitim ve çocuk pedagojisinde uzman kadronun gözetimi eşliğinde, titizlikle hazırlanan özgün içerikleriyle Imagineer Kids’te çocuklar eğlenirken öğrenecekler.

    Dünyaca ünlü lisanslı karakterler 42 Maslak Imagineer Kids’te!

    Çocukların hayran olduğu dünyaca ünlü lisanslı karakterlerin bir arada bulunduğu özel bir çocuk dünyası olarak tasarlanan Imagıneer Kids; Cartoon Network, Oddbods, DC Comics gibi çok sevilen karakterleri çocuklarla buluşturacak. Imagineer Kids’te, çocuk ve yetişkinler için sergilerin gerçekleştirileceği sergi alanı, çocuk tiyatroları, doğum günü odaları, özel temalı etkinlik alanları, sevdikleri lisanslı karakterlerle buluşacakları şov sahnesi bulunacak. Çocukların kostüm karakterlerle birlikte hayal dünyalarındaki gibi doğum günü partileri düzenleyebileceği Imagineer Kids; küçüklerin keşif dünyalarına hitap ederken söyleşilere, atölyelere ve ayrıca iş dünyası içinde eğlenceli kurumsal etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Gün sonunda unutulmayacak birçok deneyim ile alandan ayrılacak aile ve çocuklar sürekli yenilenen konseptler ile birçok yeni deneyimi yılın her anı yaşayabilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.