DOLAR 32,5339
EURO 34,9398
ALTIN 2429,895
BIST 9709,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnce ruhlu annenize ultra ince bilgisayar

    İnce ruhlu annenize ultra ince bilgisayar
    07.05.2019
    A+
    A-

    Teknoloji devi Lenovo’nun inceliği ve şıklığı ile öne çıkan dizüstü bilgisayarı ultra ince Lenovo IdeaPad 330S ayrıca uyku modundayken bile telefon şarj etme imkanı vererek Anneler Günü için ideal bir hediye önerisi oluşturuyor.

    Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, Lenovo IdeaPad 330S ile Anneler Günü’nde annenizi hafif, kolay taşıyıp çok rahat kullanabileceği zarif bir bilgisayarla tanıştırma fırsatı sunuyor. Lenovo IdeaPad 330S, ultra ince ve ultra şık görünümüyle sizin için her şeyin en iyisini düşünen ince ruhlu annelerinize platin grisi rengiyle çok yakışacak.

    Mükemmel pil ömrü, üstün performans

    Lenovo IdeaPad 330S ultra ince tasarımının dışında 14 inçlik ekranı, 6 saate varan mükemmel pil ömrünün yanında, dizüstü bilgisayar uyku modundayken bile annenizin telefonunu ya da tabletini USB 3.0 bağlantı noktası aracılığıyla şarj edebilir. IdeaPad 330S ayrıca Dolby Audio ses sistemi ile eğlence deneyimini zengin ve güçlü bir sesle destekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.