DOLAR 32,5313
EURO 34,9058
ALTIN 2425,192
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnce, şık tasarımıyla göz dolduran Acer Swift 3 dikkatleri üzerine çekiyor

    İnce, şık tasarımıyla göz dolduran Acer Swift 3 dikkatleri üzerine çekiyor
    26.11.2018
    A+
    A-

    Teknoloji öncüsü Acer, tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken dizüstü bilgisayarı Swift 3’ü Türkiye’deki tüketicilere özel, uygun bir fiyatla sunuyor. Özellikle çalışırken mobil olmayı sevenlerin aradığı tüm özelliklere ve daha fazlasına sahip olan bilgisayar, 10 saate varan pil ömrü sayesinde “şarjım bitiyor” derdi olmadan saatlerce yüksek performansla çalışmaya imkân sağlıyor. Swift 3, arka aydınlatmalı klavyesi, parmak izi okuyucusu gibi birçok özelliği ve ultra ince, şık metal tasarımıyla, işi ofis dışına taşan çalışanların ve taşınabilir bilgisayar ihtiyacı olanların vazgeçilmezi olacak.

    Sadece 1,80 kg ağırlığında olduğu için her yere kolayca taşınabilen Swift 3, 10 saate varan pil ömrü, Intel Core i3-7130U işlemcisi, 14 inç Full HD (1920×1080) görüntü kalitesine sahip LCD ekranı ve canlı renkler sunan IPS teknolojisi ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Acer Color IntelligenceTM özelliği ise ekran rengini ve parlaklığını aşırı doygunluk olmadan ayarlayarak renkleri daha canlı, net ve parlak görmenizi sağlıyor.

    Kablosuz ağlara kesintisiz olarak bağlanmanızı sağlayan yeni nesil 2×2 802.11ac Gigabit çift bantlı Wi-Fi bağlantı teknolojisi, geleneksel 802.11n 1×1 çözümüne göre 5 kata kadar hızlı ve güçlü internet bağlantısı sunuyor. Parmak İzi Okuyucusu ise sizi karmaşık şifreleri hatırlama derdinden kurtarıyor.

    Acer Swift 3, 128 GB SSD depolama kapasitesi, 2 adet hoparlörü ve stereo ses modunun yanı sıra, HDMI, USB 2.0, USB 3.0 (2 adet) ve USB 3.1 Type-C bağlantı noktalarına da sahip. USB 3.1 Type-C, küçük ve iki taraflı kullanıma da uygun tasarımı sayesinde “bağlantı cihazını ters taktım” endişesine son verirken güç aktarımını da kolaylaştırıyor, 5 Gbps’ye kadar hızlı veri aktarımı gerçekleştiriyor. USB 3.0 ise uyku modunda şarj işlemini destekliyor.

    2.499 TL’den satışa sunulan Acer Swift 3 (SF314-52), yüksek performanslı, ultra ince, şık ve taşınabilir bilgisayar ihtiyacı olan, özellikle işi ofis dışına taşan beyaz yakalı çalışanların vazgeçilmezi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.