DOLAR 32,3249
EURO 35,0787
ALTIN 2300,38
BIST 9049,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnce tasarım, maksimum fonksiyon

    İnce tasarım, maksimum fonksiyon
    29.04.2020
    A+
    A-

    Modern tasarımı ince hatlarıyla birleştiren Geberit Smyle banyo serisi, yeni yaşam alanları için kullanıcısını etkileyici bir deneyimle buluşturuyor. İnce formu ile maksimum konfor sağlayan Geberit Smyle, modüler üniteleri, fonksiyonel, neme dayanıklı mobilyası ve antrasit kum, gri, beyaz, Amerikan cevizinden oluşan zarif renk alternatifleri ile her banyoya uyum sağlarken, yuvarlak ve köşeli lavabo hatlarıyla da tasarım özgürlüğü sunuyor.

    İsviçre menşeli sıhhi tesisat devi Geberit, üç farklı banyo serisi ile Türkiye’de de vitrifiye pazarına giriş yaptı. Fonksiyonel bir yapıyı ince hatlarla birleştiren Smyle serisiyle Geberit, yalın inceliği ve zarif renk alternatifleriyle banyoları sıradanlıktan uzaklaştırıyor.

    Modern banyolar Smyle ile güçleniyor

    Lavabo hatlarındaki incelikle öne çıkan Smyle banyo serisi sunduğu mobilyalar ile, büyük ve küçük ebatlardaki banyoların istenilen ölçüde kombinlenebilmesine olanak tanıyor. Seride bulunan lavabolar, şık çizgileri, birbiriyle uyumlu hatları, dar kenar detayları ile öne çıkıyor. Oval ve kare tasarımlı lavabolarıyla kullanıcıya farklı seçenekler sunan Geberit Smyle serisindeki banyo mobilyaları ise modüler yapısıyla pek çok farklı şekilde dizayn edilebiliyor. İnceltilmiş yeni çekmece sistemi sayesinde seri, geniş depolama alanıyla kullanıcısının işini kolaylaştırıyor. Opsiyonel düzenleme kutuları sayesinde çekmecelerdeki mevcut alanı ideal ve esnek bir şekilde ayarlama olanağı tanıyan Smyle’ın havlu askısı ve duvar rafı sistemleri de banyoları daha düzenli hale getiriyor. Seri;  antrasit, kum, gri, beyaz, Amerikan cevizinden oluşan zarif renk alternatiflerinin yanı sıra modüler mobilya konsepti sunmasıyla her zevke bağlı olarak değiştirilebilen saklama alanları yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.