DOLAR 32,6162
EURO 34,751
ALTIN 2500,939
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İncek Loft ramazan geceleri devam ediyor

    İncek Loft ramazan geceleri devam ediyor
    07.06.2018
    A+
    A-

    Ankaralıların büyük ilgi gösterdiği İncek Loft Ramazan Geceleri nefes kesen programıyla devam ediyor. Yüzlerce kişinin katıldığı geçen haftaki ilk programın ardından Ramazan Geceleri’nin ikincisi 8 Haziran Cuma akşamı İncek Loft’da yapılacak.

    Herkese açık olan “Ramazan Geceleri” programında Firestorm Grubu Ateş Dans Gösterisi, Ankara Modern Orkestrası Konseri, özel gösteriler ve ücretsiz ikramlarla izleyiciler festival tadında bir Ramazan akşamı yaşarken, sürpriz hediyeleri de kazanma fırsatı yakalayacaklar.Ankara’nın yeni merkezi İncek’te hayata geçirilen ve yaşamın başladığı İncek Loft projesi, kutsal Ramazan ayına özel hazırlanan etkinliklerle tüm Ankaralıları ağırlamaya devam ediyor.

    Yüzlerce kişinin katıldığı geçen haftaki ilk programın ardından Ramazan Geceleri’nin ikincisi 8 Haziran Cuma akşamı İncek Loft’da yapılacak.

    İftardan hemen sonra başlayacak “Ramazan Geceleri” programına katılanlar özel gösteriler ve ücretsiz ikramlarla festival tadında Ramazan yaşarlarken, sürpriz hediyeleri de kazanma fırsatı yakalayacaklar.

    ATEŞ DANS GÖSTERİSİ

    YENİDEN SAHNEDE

    Razaman Geceleri programı Öpücük Ağabey ile Çocuk Etkinliği’yle başlayacak. Geçen yılın en çok konuşulan etkinliklerinden Firestorm Ateş Dansı ve Gösterisi Cuma akşamı yeniden izleyicilerle buluşacak. Grup, ateşle yaptıkları gösterilerle izleyicileri yeniden kendilerine hayran bırakacak.

    Gecenin finalinde ise sahneye Ankara’nın köklü ve sevilen müzik gruplarından Ankara Modern Orkestrası çıkacak. Geniş bir yelpazede repertuvara sahip olan Şef Hakan Tavukçuoğlu yönetimindeki orkestra, birçok dilde dünya müziklerinin yanı sıra seslendirdiği eserlere farklı yorumlar katarak izleyicileri büyüleyecekler.

    İncek Loft meydanında yapılacak “Ramazan Geceleri” programında sokak satıcıları geleneksel kıyafetleri ile karşıladığı ziyaretçilere macun, dondurma, patlamış mısır, pamuk şeker ve çay-kahve ikramını ücretsiz olarak sunacaklar.

    ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF

    YARIŞMASINA DEVAM

    Bu yılki İncek Loft Ramazan Geceleri’nde ödüllü bir Instagram yarışması da düzenlenecek. Buna göre Instagram’da ‘@incekloft’ adresini takip ederek, Ramazan Geceleri programını “#İncekLofttaRamazanŞenliği” hashtagi ile beş arkadaşını etiketleyip fotoğraflarıyla en güzel anlatan katılımcı İncek Loft Big Chefs’te beş arkadaşıyla eşsiz bir akşam yemeği kazanma şansı yakalayacak. Kazanan İncek Loft’un ‘@incekloft’adresli Instagram sayfasından duyurulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.