DOLAR 32,5536
EURO 35,0017
ALTIN 2427,546
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnci Atölye ile bu yıl Babalar Günü daha da unutulmaz olacak

    İnci Atölye ile bu yıl Babalar Günü daha da unutulmaz olacak
    12.06.2017
    A+
    A-

    Günün trendlerine göre farklılaşan moda beklentilerini, zengin ürün çeşitliliğiyle karşılayan İnci Deri, “İnci Atölye” ile babaların hayalindeki ayakkabıyı en küçük ayrıntısına kadar tasarlamayı mümkün kılıyor.

    İnci’nin 100. yıla özel olarak hazırladığı seçili “İnci Atölye”mağazalarını ziyaret eden modaseverler, birçok renk arasından özel olarak yapılan seçimler kapsamında, Babalar Günü için en özel ayakkabıyı tasarlıyor.

    Babalar Günü için özel bir hediye alternatifi olan “İnci Atölye”’de özel olarak üretilecek ayakkabının rengini, derisini ve iç astarını seçtikten sonra taban ve bağcığa karar verebilir ve ayakkabının altına dilediğiniz harfleri yazarak Babalar Günü’ne özel hazırladığınız bu tasarımı tamamlayabilirsiniz.

    Babalar Günü’nde, babalarınızı hem mutlu edecek, hem de ayrıcalıklı hissettirecek hediyenizi, “İnci Atölye’de” kendiniz tasarlayabilir ya da “İnci Atölye Hediye Kartı” ile bu farklı deneyimi onun da yaşamasını sağlayabilirsiniz.

    İnci Atölye mağazalarında ve incideri. com’da satışa sunulan “İnci Atölye Hediye Kartı” ile seçili İnci Atölye stantlarını ziyaret ederek, kendi imzanızı taşıyan ayakkabıları tasarlamaya başlayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.