DOLAR 32,6202
EURO 34,8173
ALTIN 2511,888
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Incoming acenteler otelleri yükledi, tüm dünyadan satışlar otellere aktı

    Incoming acenteler otelleri yükledi, tüm dünyadan satışlar otellere aktı
    07.05.2019
    A+
    A-

    27 yılını dolduran SAN Group, 72 ülkede seyahat sektörüne değer katan yazılım çözümleri üretiyor. Turizm sektöründe bilinen en güçlü markası Sejour’un yanı sıra, 2013 yılında kurulan Paximum markası ile iş modelini tamamen Sejour kullanan incoming acentesinin otel ürününü global kitleye taşıma üzerine kurguluyor. Örneğin; Dubai’de faaliyet gösteren bir incoming acentesi, 700’ün üzerinde Sejour kullanıcısı acenteden sadece biri ve sisteminde yer alan kontratlı otelleri Tur Operatörlerine hali hazırda web servisleri,XML,excel yada extranet ile servis ediyor iken, aynı ürünleri Paximum kanalına da kendi belirlediği fiyat ve koşullarla açabiliyor. Böylece otelci dolaylı olarak daha fazla satış kanalına ulaşıyor ve doluluklarını kısa zamanda arttırma şansı buluyor.

    Netice itibariyle yıllardır süregelen klasik acente-Tur Operatörü ürün alım ve satış döngüsünden farklı bir durum olmamakla birlikte, artık seyahat acentesi tek bir entegrasyon ile global Bedbank’lara hem ürün verip, hem de rekabet etme şansına sahip olabiliyor. SAN Group, Paximum ile başlattığı global seyahat ürünleri entegrasyonlarına GDS’lerin bulunduğu uçak XML bağlantılarını da ekleyerek, dinamik paketleme ile çözümlerini bir adım daha öteye taşıyor.

    Konu hakkında SAN Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk, “Paximum ile başladığımız B2B entegrasyonlar hızla büyüyor. Paximum, bugün 150’den fazla yerel ve global incoming acentenin otel kontratını teknolojinin en yaygın kullanıldığı pazarlara ulaştırıyor. Ayrıca yaptığımız önemli anlaşmaların da bir sonucu olarak lokal otel datası konusunda global markalar tarafından tercih edilmeye de başlandık. Yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz dünya devi Amadeus-Contentinn çift taraflı satış anlaşması ile de hızımıza hız kattık. LotsofHotels, Sunhotels, RoomsXml, Dnata-Travel Republic, W2M, Special Tours, Smyrooms, ve daha onlarca b2b tedarikçisi ile yine çift yönlü çalışma modeline başladığımız Paximum ile lokal acenteleri daha fazla global dağıtım kanalına maliyetsiz ve çok hızlı taşıyoruz. Paximum bugüne kadar, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Türkiye, Malta, Kıbrıs, Bulgaristan, Tunus, Thailand, Meksika, Maldivler, Yunanistan, Sri Lanka, Hindistan ve Malezya’dan ürün tedarik etti. Paximum olarak 2018 yılında 120.000 Pax satış yapılmasına aracılık ederek, turizm sektörüne değer kattık. 2019 yılında da hedefimiz 300.000 Pax satış yapılmasına aracılık etmektir.” dedi.

    Paximum, 27 yıldır Türkiye turizminde oteller tarafından tercih edilen Sejour yazılımını kullanan ve ürünlerini sisteme yükleyen incoming acentalarının satışlarını kolaylaştırmak için kurulmuş bir yazılım olarak dikkat çekiyor. Incoming acentelerin yaptığı otel kontratlarını, birçok farklı kanala entegrasyon lisans maliyeti olmadan taşıyarak Turizm sektörüne dünyada benzeri olmayan bir şekilde katma değer sağlıyor ve sektöründe dünya devi olma yolunda emin adımlarla yürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.