DOLAR 32,5887
EURO 34,7713
ALTIN 2507,595
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Industrial, Dekton’un çevre dostu yönüyle öne çıkıyor

    Industrial, Dekton’un çevre dostu yönüyle öne çıkıyor
    24.10.2017
    A+
    A-

    Doğa şartlarına maruz kalmış egzotik doğal taşlar ile organik desenlere sahip eskimiş, oksitli metal görünümün hibrit formu ünlü tasarımcı Daniel Germani tarafından çağdaş ve kentsel bir dokunuş olarak Dekton’un Industrial koleksiyonunda, yeni Nilium, Radium ve Orix tonlarıyla ortaya çıkıyor.

     Metal ve beton üzerindeki zamanın etkisini çağdaş ve kentsel bir hisle sunan, ünlü tasarımcı Daniel Germani tarafından tasarlanan Dekton’un çevre dostu Industrial koleksiyonu, bu malzemeler üzerinde daha önce görülmemiş bir şekilde mat görüntü sağlıyor. Ödüllü Trillium modeline katılan yeni Nilium, Radium ve Orix tonlarıyla tamamlanan koleksiyon, Dekton’un sürdürülebilir çevre politikalarıyla uyumlu olarak yüzde 80 geri dönüşümlü malzemelerden üretilmesiyle öne çıkıyor. Yeni renklerin görünümü, yüzeydeki ışığın açısına bağlı olarak çeşitli alt efektlere sahip zengin bir tasarım sunuyor.

     

    Industrial koleksiyonu taşın biyolojik dönüşümünü gözler önüne seriyor

    Hava şartlarına maruz kalmış Nilyum, Radium ve Trilium, egzotik doğal taşlardan esinlenen, organik desenlere sahip eskimiş, paslanmış bir metal görünümüyle adeta taşın biyolojik dönüşümünü gözler önüne seriyor. Dekton’un Industrial koleksiyonu, çizilmeye, leke ve ısıya karşı direnciyle üstün teknik özelliklere sahip olmasının yanı sıra etkileyici görünümüyle geniş yelpazede mimari projelerde kullanılmaya ideal bir malzeme oluyor.

    Yüzde 80 geri dönüşümlü malzemeyle üretiliyor

    Volkanik kayadan esinlenerek, yüzde 80’e kadar geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak üretilen, Dekton’un ilk ekolojik ürünü olan bol ödüllü Trilium, siyah ve gri yoğun vurgulara sahip. Paslı, asitle yıkanmış bir çelik levhayı temsil eden Radium, turuncu ve kahverengi tonlarının sıcak ifadesini mavi ve yeşilin soğuk tonlarıyla mükemmel şekilde harmanlıyor. Trillium ile birlikte sürdürülebilir üretim yöntemleri kullanılarak yüzde 80 geri dönüştürülmüş malzeme ile üretiliyor. Koleksiyonunun minimalist unsurunu oluşturan Nilium, metalden esinlenen gümüş ve beyaz renklerin ince bir karışımını sunuyor. Aşınmış betondan ilham alınarak üretilen Orix, gri, mavi ve yeşilin farklı tonlarına dayanan renk kombinasyonuyla eski ile yeni arasındaki ikiliği temsil eden endüstriyel bir görünüme sahip.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.