DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnegöl AVM’de okula dönüş zamanı

    İnegöl AVM’de okula dönüş zamanı
    07.09.2018
    A+
    A-

    Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, Eylül ayında düzenleyeceği etkinlik ve kampanyalarla okula dönüşü kutluyor. İnegöl AVM’nin isimleri sosyal medya üzerinden yapılan anketle belirlenen maskotları; Yılmaz ve Durmaz Usta da ilk kez ziyaretçilerle buluşmaya ve onlara çeşitli hediyeler kazandırmaya hazırlanıyor.

    Keyifli etkinlik programı, zengin yerli ve yabancı marka karması ile ziyaretçilerine sayısız seçenek sunan İnegöl AVM, okula dönüş döneminde hem çocukları hem de ebeveynlerini mutlu edecek hediyeler ve etkinlerle Eylül ayını karşılıyor.

    Bu ay Kahraman İtfaiyeciler adlı çocuk etkinliği ile minik ziyaretçilerine eğlenceli ve öğretici dakikalar sunacak İnegöl AVM ayrıca eğitim – öğretim sezonun başlamasına sayılı günler kala alışveriş yapan konuklarına içinde kalem ve defter bulunan okul çantaları hediye edecek.

    Okula dönüş etkinlikleri kapsamında TRT Çocuk’un sevilen çizgi dizisi “Hapşuu” film karakterleri de İnegöl AVM’de miniklerle buluşacak.

    Hassas Anne olarak tanınan konuşmacı, yazar Ece Kumkale de bu ay İnegöl AVM’nin konuğu olacak. Kumkale hem annelik süreci hakkında bilgiler verecek hem de annelere çocuklarıyla keyifli vakit geçirebilecekleri oyun önerilerinde bulunacak.

    Canlı müzik dinletisi de ziyaretçilerin alışveriş keyfini taçlandıracak…

    Yılmaz ve Durmaz Usta ile tanışın…

    İnegöl AVM’de geçen aylarda başlanan yenileme çalışmalarının maskot isimleri de belli oldu. Sosyal medya üzerinden düzenlenen anket sonucu İnegöl AVM yenilenme sürecinin sevimli maskotlarının ismi; katılımcılar tarafından Yılmaz ve Durmaz Usta olarak seçildi. Bu ay itibariyle İnegöl AVM’de ziyaretçileri karşılayacak Yılmaz ve Durmaz Usta ziyaretçilere çeşitli oyunlar oynatarak hediyeler kazandıracak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.