DOLAR 32,5131
EURO 34,5761
ALTIN 2491,666
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupası sahiplerini buldu

    İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupası sahiplerini buldu
    18.05.2017
    A+
    A-

    4 bin öğrencinin katılım gösterdiği İnegöl Belediye Başkanlığı Kupası ödülleri, görkemli bir törenle sahiplerine verildi.

    Bursa’nın en geniş kapsamlı spor organizasyonu olan İnegöl Belediye Başkanlığı Kupası, bu yıl ikinci kez sahiplerini buldu. 3 ay boyunca 417 müsabakanın yapıldığı organizasyona bu yıl toplam 53 okuldan yaklaşık 4 bin öğrenci katılım gösterdi. 32’si ortaokul, 21’i liseden öğrencilerin katıldığı yarışma futbol, futsal, voleybol, basketbol, masa tenisi ve puanlı atletizm olmak üzere toplam 6 kategoride düzenlendi.

    İlçe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ödül töreninde konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, spora, sporcuya ve özellikle eğitime çok ama çok önem verdiklerini belirtti ve ekledi, “Tek derdimiz, tek gayemiz var; geleceğimizin teminatı olan siz sevgili öğrencilerimizin en kaliteli ve en nitelikli şekilde yetişmesi ve yarınlara hazırlanması. İşte bu nedenle okullarımıza gerek eğitim faaliyetleri gerekse spor faaliyetlerinde her türlü katkı ve desteği veriyoruz.”

    DOSTUM Projesi’nden de (Doğa Sporları ve Turizm Merkezi) bahseden Aktaş, sporun birçok branşını tüm spor salonlarında yaygınlaştırmaya çalıştıklarını ve bu sayede öğrencilerin özgüvenlerini artıran, okul dışında eğlenceli ve adrenalin dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını belirtti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.