DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    INEVA atığı enerjiye dönüştüren teknolojisi ile IFAT Eurasia’da

    INEVA atığı enerjiye dönüştüren teknolojisi ile IFAT Eurasia’da
    14.02.2019
    A+
    A-
    INEVA Çevre Teknolojileri, atık su arıtma çamurlarını termal olarak bertaraf ederek doğaya, çevreye ve yenilenebilir enerjiye katkı sağlayan teknolojisi ile IFAT Eurasia’da yerini aldı. Çevre teknolojileri sektörünün en prestijli etkinliği olan ve iki yılda bir Türkiye’de yapılan IFAT, 28 -30 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
    2014 yılında Coşkunöz Holding bünyesinde kurulan ve atık bertaraf sistemleri üzerinde çalışmalar yapan INEVA, çevre teknolojileri sektörünün en önemli organizasyonu IFAT Eurasia 2019’da, sektörüne yeni bir boyut getiren teknolojilerini anlatacak. Gün geçtikçe artan sanayileşme ve şehirleşmenin olumsuz bir getirisi olarak problemleri çözmek üzerine geliştirilen teknolojilerin tanıtıldığı fuar, 50’den fazla ülkeden binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak.
    TÜBİTAK ile geliştirdiği sistem ile Türkiye’de ilk defa atığın maksimum düzeyde bertaraf edilmesini sağlayan sistemi geliştiren INEVA, ihtiyaç duyulan tonaja göre oluşturulan proje ve yerinde bertaraf konseptli teknolojisini ziyaretçileri ile paylaşacak. Atığı enerjiye dönüştürerek geri kazanım sağlayan, üstün teknolojisi ile ilgi gören ve sürdürülebilir enerji alanında da çığır açan yüzde 100 yerli sermayeli INEVA, yeni iş birlikleri oluşturmayı ve inovatif hizmetlerini daha geniş kitlelere duyurmayı hedefliyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.