DOLAR 32,3787
EURO 35,0513
ALTIN 2326,745
BIST 9089,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    INEVA Çevre Teknolojileri AŞ’nin genel müdürü Volkan Akıncı oldu

    INEVA Çevre Teknolojileri AŞ’nin genel müdürü Volkan Akıncı oldu
    18.12.2018
    A+
    A-

    Arıtma çamuru bertarafı alanındaki yenilikçi teknolojileriyle sektöre damga vuran INEVA Çevre Teknolojileri AŞ’de vekaleten genel müdürlük görevini yürüten Akıncı, 6 Kasım 2018’den itibaren INEVA’nın yeni genel müdürü olarak atandı.

    2016 yılında Coşkunöz Holding bünyesinde kurulan INEVA Çevre Teknolojileri AŞ’de genel müdür ataması gerçekleştirildi. Arıtma çamuru bertaraf sistemleri üzerine önemli çalışmaları bulunan ve bu çamurları termal olarak bertaraf eden teknolojiye sahip olan INEVA’da, yeni genel müdür Volkan Akıncı oldu. Akıncı, şirketin genel müdürlüğünü bir süredir vekaleten sürdürüyordu.

    Ürün ve teknoloji geliştirme konusunda 20 yıllık tecrübeye sahip INEVA Genel Müdürü Volkan Akıncı,  INEVA ekibinin özverili çalışmaları ile birlikte vekaleten sürdürdüğü genel müdürlük süresince şirketin projelerini de bir adım öteye taşıdı. Arıtma çamurları  bertarafı ve buna bağlı enerji üretim sistemlerinin geliştirilmesi ile ilgili Ar-Ge çalışmaları ile yakından ilgilenen Akıncı ve ekibi, yeni anlaşmalar ve tesisler ile INEVA’nın adını Türkiye’ye duyurdu. Çevre teknolojilerinde sektörde öncü olmayı hedefleyen INEVA, arıtma çamurlarının bertaraf edilmesinde nihai bir çözüme ulaşan  prosesi esnasında enerji geri kazanımı sağlayarak çevreye adanmış uzmanlığını ve atığa değer katan teknolojisini dünyada da yaygınlaştırmak için çalışmalara başladı.

    Volkan Akıncı Kimdir?

    1976 doğumlu olan evli ve bir çocuk babası Volkan Akıncı, lisans eğitimini  1998 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Havacılık Mühendisliği bölümünde tamamladı. Bu tarihten sonra yurtiçi ve yurtdışında, savunma sanayi, havacılık ve otomotiv sektörlerinde, başarıyla ticarileşen birçok ürün ve teknoloji geliştirme projesinin tüm kademelerinde görev yapan Akıncı, INEVA Genel Müdürlüğü yanında Coşkunöz Holding Ar-Ge Direktörlüğü görevini de eşzamanlı olarak yürütmektedir.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.