DOLAR 32,4735
EURO 34,9396
ALTIN 2436,455
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ingenico Yazarkasalar Vestel Mağazalarında da satılacak

    Ingenico Yazarkasalar Vestel Mağazalarında da satılacak
    03.05.2018
    A+
    A-

    Uçtan uca ödeme konusunda dünyanın ve Türkiye’nin lider şirketi Ingenico Group, Türkiye’nin yerli teknoloji devi Vestel ile İngenico YazarkasaPOS cihazların Vestel bayilerinden satışı konusunda anlaştı.

    YazarkasaPOSlarının donanım zenginliği ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan Ingenico müşterilerine daha iyi hizmet sunmak adına satış ağını kuvvetlendirmeye devam ediyor. Vestel ve İngenico arasında yapılan işbirliği ile Ingenico Seyyar YazarkasaPOS iWE280 ve masaüstü YazarkasaPOS iDE280 anlaşmalı Vestel Bayilerinde de satışa sunuluyor. Teknolojik sürdürülebilirliğe önem veren Ingenico, Vestel’in tüm Türkiye’ye yayılan bayi ağı sayesinde bir çok noktada hizmet verme imkânı bulurken, iş yeri sahipleri İngenico’ya daha rahat ulaşma imkanına kavuşuyor.

    Ingenico Türkiye Genel Müdürü Alpay Sidal Türkiye’nin en köklü teknoloji şirketi Vestel ile yapılan anlaşma sonrası şöyle konuştu: “İngenico olarak yazarkasaPOS’larımızı teknolojik anlamda sürekli güncelliyoruz. Dayanıklılığı, fiyat-kalite performansı, dokunmatik ekranı ve kullanıcı dostu menüleri ile yazarkasaPOS’larımız iş yeri sahiplerimiz tarafından çok tercih ediliyor. Sizlerin de bildiği gibi e- tax free , Zubizu, Hopi veyemek kartı uygulamalarımız ve son olarak Global Miles uygulaması ile kullanıcılarımızın hemiş yükünü azalttık hem de zamandan tasarruf sağladık. Bu uygulamalarımızın yanı sıra Vestel ile yapılan iş birliği ile artık iş yeri sahiplerine İngenico’ya daha kolay ulaşma fırsatını da sunmuş oluyoruz. Vestel’in geniş bayi ağı, hizmet kalitesi ve bayilerindeki eğitimli personel ile satışlarımızın daha da artacağını ön görüyor ve bundan mutluluk duyuyoruz” dedi.

    Ingenico yazarkasaPOS satın almak isteyen iş yeri sahiplerine alternatif satış kanalları sunmaya devam edeceklerinin altını çizen Ingenico Türkiye Genel Müdürü Alpay Sidal Vestel gibi bir teknoloji devi ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerini noktaladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.