DOLAR 32,5539
EURO 34,8353
ALTIN 2437,423
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ingenico’dan kaçırılmayacak Full Kasko kampanyası

    Ingenico’dan kaçırılmayacak Full Kasko kampanyası
    25.04.2018
    A+
    A-

    YazarkasaPOSlarının donanım zenginliği ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan Ingenico, sektöründe ‘ilk’ olacak bir kampanyayı hayata geçiriyor. Ingenico, 24 Nisan- 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ingenico seyyar ÖKC iWE280 alan herkese, 3 yıl boyunca full kasko hediye ediyor. Üstelik kampanya kullanıcı hataları da dahil tüm onarımları içeriyor.

    Uçtan uca ödeme konusunda dünya lideri olan Ingenico Group, 24 Nisan’da başlayacak Full Kasko kampanyası ile Ingenico, iWE280 alan herkese 3 yıl boyunca full kasko hediye ediyor. 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek kampanya YazarkasaPOS cihazlarında kırılma, ıslanma, düşme gibi kullanıcı hataları sonucu oluşabilecek tüm onarımları da kapsıyor.

    Ingenico Türkiye Genel Müdürü Alpay Sidal, Full Kasko kampanyası ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler, onların ihtiyaç ve beklentileri yeni kampanyalarımız, ürün ve hizmetlerimiz için yol gösterici oluyor. Full Kasko kampanyamız da yine müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerinden yola çıkarak şekillendirdiğimiz bir çalışma. 24 Nisan – 31 Mayıs Tarihleri arasında geçerli olacak kampanyamız kapsamında seyyar olarak kullanılan iWE280 model yeni nesil ödeme kaydedici cihazımızdan alan herkese 3 yıl boyunca full kasko sağlıyoruz. Ingenico markasına güvenen kullanıcılarımızıdüşünerek kurguladığımız kampanyamızda, günlük koşuşturma sırasında olabilen kullanıcı hatalarından kaynaklı, düşürme, çarpma, ıslatma ve buna benzer sebeplerle cihazda oluşabilecek tüm arızalar 3 yıl süresince ücretsiz olarak giderilecek.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.