DOLAR 32,3087
EURO 35,0594
ALTIN 2276,159
BIST 8991,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İngiliz synth-pop ikilisi HURTS 10 Şubat’ta Zorlu PSM’de

    İngiliz synth-pop ikilisi HURTS 10 Şubat’ta Zorlu PSM’de
    06.02.2018
    A+
    A-

    Elektronik müziğe kattıkları duygusal yorumlarıyla dikkat çeken, “Wonderful Life” ve “Stay” gibi yılların eskitemediği şarkıların sahibi Hurts, 10 Şubat Cumartesi akşamı Zorlu PSM Ana Tiyatro’da müzikseverlerle buluşacak. İngiliz synth-pop ikilisi, sevenlerine unutulmaz bir “Sahne Üstü Ayakta” konser deneyimi yaşatacak.

    Adam Anderson ve Theo Hutchcraft’in Manchester’da bir araya gelerek 2009 yılında kurduğu Hurts, 70’lerin Krautrock’ından, 80’lerin new wave’inden ve 90’ların R&B’sinden ilham alıyor. 2009 yılında “Wonderful Life” şarkısı için ürettikleri özgün kliple adlarını duyuran ikili, 2010 yılına damga vuran “Happiness”, 2013’te yayımlanan “Exile” ve Madonna, Killers, Vampire Weekend gibi dünyaca ünlü müzisyenlerle çalışan isimlerin yapımcılığını üstlendiği “Surrender” albümleriyle müzik listelerini alt üst etti.

    Geçtiğimiz Eylül ayında oldukça kişisel bir pop albümü olarak tanımladıkları “Desire”ı piyasaya süren ikili, yeni şarkılarında tutku, acı ve arzu temalarını işliyor. Synth-pop’un İngiltere’deki en başarılı temsilcilerinden Hurts, 10 Şubat akşamı Zorlu PSM Ana Tiyatro’da “Sahne Üstü Ayakta” konser düzeninde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

    Kapı açılış: 21.00

    Hurts: 22.00

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.