DOLAR 32,3413
EURO 35,1138
ALTIN 2310,153
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Inglot yeni mağazasını Ankara’da açtı

    Inglot yeni mağazasını Ankara’da açtı
    14.12.2017
    A+
    A-

    Son yıllarda hızlı büyümesiyle dikkat çeken kozmetik sektörü, yabancı yatırımcının da ilgi odağında. Türkiye pazarına yeniden giren Polonyalı kozmetik firması Inglot, Türkiye’deki çalışmalarını hızlandırdı. Bir yıl içinde İstanbul’da 5 mağazasını faaliyete geçiren Inglot, Ankara’da da ilk mağazasını açtı.  Inglot, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 2018 yılı sonunda 15’e çıkarmayı hedefliyor.

     Siba Kozmetik tarafından tekrar Türkiye’ye getirilen kozmetik markası Inglot, pazara hızlı bir giriş yaptı. Çok kısa sürede İstanbul’da; Nişantaşı City’s, Mall of İstanbul, Marmara Forum, Maltepe Park ve Marmara Park’ta mağaza açan marka, Ankara Armada AVM’de yeni mağazasını faaliyete geçirdi.

    85 ülkede faaliyet gösteriyor

    Amerika, Rusya, Fransa, İngiltere, Almanya, Güney Afrika ve Ortadoğu ülkeleri gibi dünyada 85’den fazla ülkede 700 civarında aktif satış noktasında faaliyet gösteren Inglot, Türkiye’de yeniden pazara girdi. İstanbul’un ardından Ankara’da da yoğun ilgiyle karşılanan Inglot, 2018 yılında mağaza sayısını 15’e çıkaracak. Hedef iller arasında ise İzmir, Bursa, Antalya ve Adana gibi şehirler yer alıyor.

    Ankara Armada AVM’deki mağaza açılışında konuşan Inglot Türkiye Genel Müdürü Salaheddin Rojbani, “Türkiye, kozmetik sektörü açısından önemli bir potansiyel taşıyor. Kısa sürede İstanbul’un en önemli alışveriş noktalarında 5 mağazaya ulaşmamız ve Ankara’da yeni şubemizi devreye almamız bunun bir kanıtı. Inglot gerek kalitesi, gerek ürün çeşitliliğiyle Türkiye’de oldukça sevilen bir marka. Bu konumunu daha da güçlendirerek, zengin ürün portföyümüz ve renkli çeşitliliğimiz ile Türkiye’de faaliyetlerimizi artırmayı hedefliyoruz’’ dedi.

     

    250’den fazla ürün çeşidiyle zengin bir koleksiyona sahip

    Inglot; makyaj ürünleri, fırçaları, aksesuarları, çantaları, tırnak ürünleri ile içerisinde cilt bakımı ürünlerini barındıran InglotLab1983 isimli cilt bakımı koleksiyonuyla beraber altı kategoride 250 ’den fazla ürün çeşidiyle tüketiciye alternatifler sunuyor. Geniş renk yelpazesinin yanı sıra insan sağlığına ve doğaya dost olan ürünleriyle de dikkat çeken Inglot’un; 1.500’den fazla rengi bir araya getirdiği dudak ürünleri, 600 göz ürünü ve 300’den fazla yüz ürünün yanı sıra 400′ e kadar varan oje tonu ile çok zengin bir koleksiyonu bulunuyor. Özellikle Freedom Sistem ve tırnaklarda oksijen ve su- buhar geçirgenliği sağlayan O2M Nefes Alabilen ojeleri sıklıkla tercih ediliyor. Ağır kimyasal ve paraben içermeyen ürünlerin içinde her cilt tipine uygun özütler ve yağlar bulunuyor.

    Kış aylarında doğal makyaj öne çıkıyor

    Açılışta konuşan Inglot Türkiye Mağazalar ve Eğitim Koordinatörü Sinem Danabaş ise, 2017- 2018 sonbahar kış aylarında öne çıkacak makyaj trendlerini anlattı. Doğal makyaj, ışıltılı tenler, simler, grafik detaylar, grafik eyeliner, maksi kirpikler, neon renkler, kaşa kadar dağıtılmış ve doğal tonlu smokey makyajlar (dumanlı makyaj) ile göz içine çekilen siyah kalemlerin öne çıkacağını belirten Danabaş, mağazayı ziyaret edenlere de ürünleri tanıttı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.