DOLAR 32,4927
EURO 34,782
ALTIN 2419,631
BIST 9674,2
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Inglot’tan geniş makyaj aksesuar seçenekleri

    25.04.2018
    A+
    A-

    Yoğun ve canlı renkler ile son teknoloji ürünlerini bir araya getirmeyi başaran Inglot, makyaj malzemelerinin yanı sıra farklı ihtiyaçlara göre belirlediği aksesuar seçenekleriyle de kullanışlı ve modern çözümler yaratıyor. Makyaj çantalarından ışıklı makyaj istasyonlarına; profesyonel makyaj aksesuarlarından tırnak bakım ürünlerine kadar daha birçok seçenek makyaj severlerin beğenisine sunuluyor.

    Inglot ürün portföyünde her zevke hitap eden makyaj aksesuar seçeneklerini bulmak mümkün. Her detayın düşünüldüğü pratik, kullanışlı ve modern çözümler sunan Inglot çantaları ile malzemeleriniz ve alanlarınızı daha düzenli tutabileceksiniz. Orijinal stilleri, zarif tasarımı ve geniş kapasiteleriyle öne çıkan çantanızı her yere götürebilecek ve rahatlıkla makyajınızı yapabileceksiniz. Inglot’un çok kullanışlı kalın kapaklı makyaj çantalarının içinde bulunan katlar sayesinde makyaj malzemeleriniz birbirine karışmadan her daim düzenli kalacak ve dışardan bir zarar görmeyecek. Inglot, ayrıca profesyonel makyaj ile uğraşanlar için de deri kaplamalı, omuz askılı, kalemlik, fırça kemerleri ve kapları gibi daha pek çok seçeneğe portföyünde yer veriyor.

    Makyaj atölyenizi yaratın

    Eğer tam bir makyaj aşığıysanız, Inglot makyaj istasyonları tam size göre bir seçim olacak.  Kendine ait ışıkları olan makyaj istasyonlarını isterseniz masa üzerinde, isterseniz ayakları sayesinde her yere konumlandırabilirsiniz.  Böylelikle istediğiniz her yeri kendi makyaj atölyeniz haline getirebilirsiniz. Çeşitli renk ve boylarda olan bu istasyonlar ile kendinizi bir star gibi hissedeceksiniz.

    Sağlıklı ve bakımlı tırnaklar

    Ojelerde 250’yi aşkın renge sahip olan Inglot, renk zenginliği kadar tırnak bakımına da bir o kadar önem veriyor. Kusursuz bir manikür için tırnak eti pensleri, makasları, bakım yağları, törpüler gibi birçok ürüne Inglot’ta ulaşmak mümkün. Kişiye özel ürünlerle her zaman sağlıklı ve bakımlı tırnaklara sahip olabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.