DOLAR 32,5899
EURO 34,7403
ALTIN 2501,537
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnovasyon ve Ar-Ge’ye yapılan yatırım, markaları geleceğe hazırlıyor

    İnovasyon ve Ar-Ge’ye yapılan yatırım, markaları geleceğe hazırlıyor
    28.12.2018
    A+
    A-

    Özellikle iş dünyasının son dönemdeki en önemli gündem maddesi olan inovasyon, bir buluşun ötesinde ‘yeni bir iş fırsatı’ yaratmasıyla karşımıza çıkıyor. İşletmeler için hayati bir öneme sahip olmasının dışında şirketler arası rekabet edebilmenin en önemli yolu olan inovasyon, yatak sektörünün de nabzını belirliyor. Bu farkındalıkla Ar-Ge destekli inovasyonun, sürdürülebilir bir büyüme için önemli kriter olduğunu söyleyen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, şirketlerin ürünleriyle yeni standartlar oluşturmaları için sınırlarını zorlamaları gerektiğini söyledi.

     

    İnovasyonun uzun vadede işletmelerin verimliliğini artırırken, rekabette de üstünlük yaratmalarını sağladığını belirten Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, “Biz Bambi Yatak olarak, sürdürülebilir bir şekilde müşterilerimizin yaşam kalitesini artırmak için gelişmiş teknolojileri kapsamlı teknik bilgi birikimi ile birleştiriyoruz. Bu aşamada gerekli tüm testleri, 20 kişilik Ar-Ge ekibimizle beraber gerçekleştiriyoruz” dedi.

     

    “Hem sahada hem içeride çalışan iki farklı Ar-Ge ekibimiz var”

    Ar-Ge departmanlarının hem saha kanalında çalışmalar yapan hem de içerde çalışan iki farklı ekipten oluştuğunu söyleyen Gökmen, strateji olarak öncelikle yatağın hammaddesini belirli testlerden geçirmeden almadıklarının altını çizdi.  Gökmen, “Yatak kumaşları sürtünme testinden, süngerler ise yoğunluk ve sertlik ölçüm testlerinden geçmeden firmamıza gelmiyor. Bu üretim sürecinde kendi materyallerimizle birleştirdikten sonra önce kendi test ekibimizle bir kullanım sağlıyoruz. Bu aşamada herhangi bir problem olursa hemen müdahaleyle düzeltmeleri yapabiliyoruz. Çıkan sorunlarda noktasal olarak çözüm sağlıyoruz. Bambi Yatak olarak hem müşteri portföyü hem de üretim hattını geliştiren, inovasyona ve gelişime önem veren bir firmayız. Üretim tesisimizi büyütmek, bayi ağımızı daha da genişletmek, özellikle Avrupa’da ve diğer bölgelerde ihracat rakamlarımızı ve istihdam sayımızı arttırmak öncelikli hedeflerimiz. Bunlar dışında bizim için her zaman önemli olan teknolojik ürünler üretmeye devam etmek de hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu hedeflerimize ulaşmak için her geçen gün hem bayi kanalımızda hem ihracat kanalımızda müşteri portföyümüzü arttırarak geliştirmeye devam ediyoruz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.