DOLAR 32,4939
EURO 34,5944
ALTIN 2483,592
BIST 9561,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnşaat sektörünü buluşturan zirve Boğaziçi’nde

    İnşaat sektörünü buluşturan zirve Boğaziçi’nde
    17.10.2017
    A+
    A-

    Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim 2017’de GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşiyor. Büyük ilgi gören ilk etkinlikten sonra bir klasik haline gelmeye aday zirve sektörün prestijli temsilcilerini ve ilgililerini yeniden Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde bir araya getirecek.

    2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi, odağında “Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı” temasıyla ekonomimizin en büyük dinamiklerinden inşaat sektörünü; geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlı bir şekilde incelemeyi ve amaçlıyor.

    Katılımcılarına, sektördeki önde gelen isimlerin paylaşımlarıyla sahnede boy göstereceği ilham dolu bir gün vaat eden Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi, içerdiği konu başlıkları ve programıyla da yeni bir bakış oluşturmayı ve farklı sektörlerden gelen katılımcıları buluşturarak değerli bir network ortamı sunmayı hedefliyor.

    Bu seneki zirvede alanında uzman isimlerden “Çanlar Kimin İçin Çalıyor? Daha İyi Bir 2018 için Neler Yapılmalı?” “Yeni Finansal Enstrümanlar”, “Geleceği İnşa Etmek İçin Önce İK!” “Çok Taraflı Kazanmanın Sırları” gibi sektöre yeni bir soluk getirecek paneller gerçekleşecek.

    Zirvede Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal Yönetim Merkezi Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray, GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Massachusetts Institute of Technology Gayrimenkul Finansı ve Geliştirme Programı Başkanı Prof. Dr. Tony Ciochetti, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Ferdi Erdoğan’ın yanı sıra inşaat sektörünün önde gelen şirket ve kurumlarından temsilciler konuşmacı olarak yer alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.