DOLAR 32,3146
EURO 35,1067
ALTIN 2292,524
BIST 9054,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnşaatı devam eden KÖY Projesi’nin yüzde 50’si tamamlandı

    İnşaatı devam eden KÖY Projesi’nin yüzde 50’si tamamlandı
    16.02.2019
    A+
    A-

    Siyahkalem’in Emlak Konut GYO ortaklığıyla 467 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği proje, dünyanın çeşitli ülkelerinde gerçekleştirdiği projelerle uluslararası bilinirliğe sahip, pek çok ödül sahibi İngiliz mimari grup Hopkins Architects tarafından tasarlanan KÖY Projesi’nin yarısı tamamlandı.

    Bir köy gibi yalın, bir şehir kadar şık; gerçek bir yuva…

    Şehrin hemen yanı başında, yalın ve şık bir mimariye sahip KÖY Projesi’nin yatırım değeri 1.3 milyar TL. KÖY, 1.167 konut ve 15.000 metrekarelik bir çarşıdan oluşuyor. Farklı yaşam stillerine yönelik projede, 1+1 ‘den 6+1’e kadar farklı seçeneklerde, 420 apartman dairesi, 584 adet çift dubleks, 74 sıra ev, 68 ikiz villanın yanı sıra 21 adet müstakil villa bulunuyor.

    Tüm ihtiyaçlara cevap veren dopdolu bir yaşam alanı…

    KÖY, sakinlerinin her tür ihtiyacına cevap veren dopdolu bir yaşam alanı vaat ediyor. Projede yer alan 15 bin metrekare kiralanabilir alana sahip açık hava konseptli ÇarşıKÖY’de, uluslararası markaların yanı sıra farklı damak tatlarına uygun restoranlar, kafeler, süpermarket, veteriner, organik pazar ve son teknolojiye sahip sinema salonları yer alacak.

    Kuş sesleri ve lavanta kokuları arasında eşsiz bir yaşam kalitesi…

    KÖY’de, 1’i ana okul, 1’i ilkokul olmak üzere 2 okul, 1.600 m2 otopark, 1.600 m2 kapalı spor alanı ve 400 m2’lik kafeterya alanının yanı sıra 2 tenis kortu, 4 basketbol sahası ve 3 açık havuz yüzme havuzu, park içinde 3,5 km’lik yürüyüş, koşu bisiklet parkuru, evcil hayvan alanları, çocuk kulüpleri, oyun parkları yer alacak.

    KÖY, İstanbul’un tüm merkezlerine yakınlığı ile şehrin içinde yalın ve pozitif bir yaşam vaat ediyor. KÖY, 3. havaalanı ve 3. köprüye olan yakınlığı ile İstanbul’un tüm merkezlerine kolay ulaşım imkanı sunuyor. KÖY’de Kilyos ve Belgrad Ormanı’nın yanı başında doğayla iç içe huzurlu bir yaşam sizleri bekliyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.