DOLAR 32,5044
EURO 34,9547
ALTIN 2430,836
BIST 9803,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnsanlık Suçu dizisi tekrarı ne zaman hangi gün saat kaçta?

    İnsanlık Suçu dizisi tekrarı ne zaman hangi gün saat kaçta?
    15.05.2018
    A+
    A-

    İnsanlık Suçu dizisinin 8. bölümünün tekrarı 16 Mayıs Çarşamba saat 09:45’de..  

    İnsanlık Suçu dizisinin 7. bölümünün tekrarı 13 Mayıs Pazar saat 15:00’de… 14 Mayıs Pazartesi saat 00:15’de..

    İnsanlık Suçu dizisinin 6. bölümünün tekrarı 6 Mayıs Pazar saat 15:00’de.. 11 Mayıs Cuma saat 00:15’de..

    İnsanlık Suçu dizisinin 5. bölümünün tekrarı 29 Nisan Pazar saat 00:20’de.. 30 Nisan Pazartesi saat 01:45’de.. 1 Mayıs Salı saat 23:30’da..

    İnsanlık Suçu dizisinin 4. bölümünün tekrarı 22 Nisan Pazar saat 15:00’da.. 23 Nisan Pazartesi saat 01:45’te.. 25 Nisan Çarşamba saat 00:15’te.. 27 Nisan Cuma saat 23:30’da..

    İnsanlık Suçu dizisinin 3. bölümünün tekrarı 17 Nisan Salı saat 09:45’te ve saat 23:45’te.. 18 Nisan Çarşamba saat 09:45’te ve saat 02:15’de.

    İnsanlık Suçu dizisinin 2. bölümünün tekrarı 9 Nisan Pazartesi saat 00:15’te.. 10 Nisan Salı saat 09:45’te…11 Nisan Çarşamba saat 02:15’te..

    İnsanlık Suçu dizisinin 1. bölümünün tekrarı 31 Mart Cumartesi saat 22:30’da. 1 Nisan Pazar saat 16:15’te.. 6 Nisan Cuma saat 01:45’te..

    Kanal D’de yeni bir dizi başladı: İnsanlık Suçu…. 31 Mart Cumartesi akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi…

     

    Kanal D’nin yeni dizisi İnsanlık Suçu’nun tanıtımı yapılmaya başlandı… Önümüzdeki günlerde ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin yapımını Pastel Film’in üstlendi. Dizide başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşıyor. Dizinin senaryosunu Can Sinan kaleme alırken, yönetmenliğini ise Barış Yöş üstleniyor…

    Dizinin konusu:
    Adana’da yaşayan fakir ve hırslı bir genç olan Cemal’in, para ve güç için neleri feda edebileceğinin hikayesinin anlatıldığı dizi “İnsanlık Suçu”nun genel hikayesi ve künyesi şöyle;

    Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar. Ülkenin sayılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir’in ortaya çıkıp, yeğenine sahip oldukları zenginlikten pay vaat etmesiyle Cemal’in aklı iyice karışır. Annesi Hülya, yılların verdiği husumet ve geçmişin kapanmayan yaraları nedeniyle oğlunu Sami’den ve çevresinden uzak tutmak ister. Ancak Cemal’in yaşamı çoktan geri dönülmez bir yola girmiştir. Annesinin tüm engel olma çabalarına rağmen kaderinden kaçamayan Cemal, amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalacaktır. İstanbul’da yepyeni bir dünyaya adım atan Cemal, Gökdemir ailesine kendini kabul ettirmeye çabalarken kuzeniyle nişanlı olan Suna’ya âşık olmaktan da kendini alıkoyamayacak ve kendini bambaşka hayallere kaptıracaktır. Ne var ki peşini bırakmayan günahları onun umutlarını kısa sürede paramparça etmeye yetecektir. Cemal’in önünde artık sonu belirsiz, çetin bir yolculuk başlamıştır.

    İnsanlık Suçu Künye:

    Yapım : Pastel Film

    Yapımcı : Yaşar İrvül – Efe İrvül

    Yönetmen : Barış Yöş

    Senaryo : Can Sinan

    Müzik : Yıldıray Gürgen

    Sanat Yönetmeni : Dilek Yelence

    Görüntü Yönetmeni : Ali Aslan

    Cast direktörü : Yelda Gürkan

    Oyuncular : Kaan Yıldırım (Cemal), Gizem Karaca (Suna), Melike İpek Yalova (Cevher), Serkay Tütüncü (Gökhan), Laçin Ceylan (Hülya), Deniz Uğur (Emel), Cankat Aydos (Selim), Cansu Dağdelen (Esra) ve Ahmet Mümtaz Taylan (Sami)

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.