DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnsay Yapı ‘yüzde 10 peşin 84 ay vade’yle ev sahibi yapıyor

    İnsay Yapı ‘yüzde 10 peşin 84 ay vade’yle ev sahibi yapıyor
    10.01.2018
    A+
    A-

    Konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için çalışan İnsay Yapı, konut satışlarını hızlandırmak üzere düzenlenen kampanyaya destek verdi. Buna göre; markanın Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’te yüzde 10 peşin, 84 ay vade ve 0 faizle ev almak mümkün olabiliyor.

     

    Konut satışlarını hızlandırmak için elini taşın altına koyan markalardan İnsay Yapı, yeni yılı dahil olduğu dev kampanyayla karşılayacak.

    Sunduğu ödeme seçenekleriyle konut sahibi olmayı kolaylaştıran İnsay Yapı’nın katıldığı kampanya kapsamında, ‘Ondörtüç Pendik’ projesinden yüzde 10 peşin, 84 ay vade ve 0 faizle ev almak mümkün hale geliyor.

    Projeyi Haziran 2018’de teslim etmek üzere çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, ‘Ondörtüç Pendik’te kaba inşaatın tamamlandığını, örnek dairenin bittiğini ve daire teslimleri için geri sayımın başladığını belirtti. ‘Ondörtüç Pendik’ten ev almak isteyenlere mümkün olan her türlü kolaylığı sunduklarını hatırlatan Çulhalık, ödeme ve kampanya detaylarıyla ilgili bilgi verdi. Çulhalık “Sektöre ivme kazandırmak adına zaman zaman düzenlenen kampanyalardan birini daha hayata geçiriyoruz. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşin ödendiği takdirde, 84 ay yüzde 0 faizle konut kredisi kullanılacak. İnşaat çalışmalarına aralıksız devam ettik ve projenin teslim tarihini ilk planladığımız tarih olan Aralık 2018’den 6 ay öne çekerek Haziran 2018 olarak revize ettik. ‘Ondörtüç Pendik’ projemizde yüzde 10 peşin, 84 ay vade ve 0 faizle ev almak mümkün hale geliyor. Ayrıca kişiye özel ödeme planıyla da ayrıca kolaylık sağlıyoruz” diye konuştu.

    Üç farklı konut tipinin bulunduğu projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 9 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ‘Ondörtüç Pendik’; 242 konut ve 22 ticari birimden oluşuyor. Büyüklükleri 68 ile 146 metrekare arasında değişen daire seçenekleri sunan

    ‘Ondörtüç Pendik’ merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Büyüklükleri 67 ile 149 metrekare arasında değişen daire seçenekleri sunan ‘Ondörtüç Pendik’te dairelerin liste fiyatları ise; 1+1’lerde peşin 248 bin TL, 2+1’lerde peşin 321 bin TL ve 3+1’lerde ise peşin 479 bin TL’den başlıyor.

    Özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 3 dakika mesafede yer alan ‘Ondörtüç Pendik’, Sabiha Gökçen Havaalanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor. Yapımı devam eden Şeyhli metro istasyonu projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor. Sabiha Gökçen-Pendik metrosunun 2018’de, Pendik Kaynarca-Tuzla metrosunun ise 2020’de tamamlanması bekleniyor. 24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı ‘Ondörtüç Pendik’ sakinlerine; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo alanının tahsis edileceği projedeki mağaza ve restoranlar da site sakinlerine kendi kendine yetebilen bir yaşam alanı vadediyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.