DOLAR 32,4799
EURO 34,8114
ALTIN 2480,984
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İntema Yaşam Akademi’den yeni yıla özel lezzetli atölyeler

    İntema Yaşam Akademi’den yeni yıla özel lezzetli atölyeler
    20.12.2017
    A+
    A-

    İntema Yaşam’ın son teknoloji ürünleriyle tasarlanan mutfaklarında gerçekleşen birbirinden keyifli yemek atölyeleri “İntema Yaşam Akademi”de ziyaretçileri bekliyor. Etkinlik boyunca profesyonel şefler eşliğinde öğrendiğiniz özel yemek tüyolarıyla yeteneklerinizi ortaya çıkaracak, yeni yılda sevdiklerinize harika tatlar hazırlayacaksınız

     

    Mutfak dünyasına yepyeni bir yaklaşım getiren İntema Yaşam, mutfak ve yemek tutkunlarının yanı sıra vaktini iyi değerlendirmek isteyenler için birbirinden keyifli yemek etkinlikleri düzenliyor. Profesyonel şeflerin mevsiminde sebze ve meyvelerle hazırladığı çok özel yeni yıl lezzetleri, İntema Yaşam Akademi’nin atölyelerinde keşfediliyor.

     

    İntema Yaşam Akademi atölyeleri 2 kişilik istasyonlarda toplamda 12 kişi olarak gerçekleşiyor. Yeni lezzetler öğrenip deneyeceğiniz atölyeler sonunda, yaşadığınız deneyimi mutlulukla hatırlamanız için katılım sertifikası veriliyor. Alanında deneyimli ve uzman şefler eşliğinde yemek pişirmenin keyfi ile sevdiklerinize yeni yılda harika tatlar sunmanın heyecanı aynı anda yaşanıyor.

     

    Yeni yıl sofranızla fark yaratın

    Sevdikleriniz için kusursuz bir yeni yıl sofrası hazırlamak istiyorsanız, nefis lezzetlerle dolu tarifler “Yeni Yıl Sofrası” atölyesinde sizleri bekliyor. Farklı tatların buluştuğu salata, zencefilli yer elması çorbası, aromatik tereyağı ile marine edilmiş fırında hindi ve portakallı tatlı tarifi eşsiz bir yılbaşı sofrası için yeni tatlar deneyimlemenizi sağlayacak ve farkınızı orta koyacak. 24 Aralık Pazar günü 16.00 – 19.30 saatleri arasında gerçekleşecek atölye için Biletix gişelerinden ya da İntema Yaşam mağazasından bilet satın alınabiliyor.

    İyi hissettiren bir kahvaltı neden olmasın!

    Yeni yıla harika bir başlangıç yapmak ve yılın ilk sabahına enfes lezzetlerle merhaba demek için “Yeni Yıl Kahvaltısı” atölyesinin tazeleyen lezzetleri kahvaltı sevenleri bekliyor. Bol eğlenceli bir gecenin ardından yılın ilk gününde iyi hissettiren bir kahvaltı için arkadaşlarınız ya da sevdiklerinizle bir sofra etrafında toplanıp yeni yıla aynı coşkuyla tekrar merhaba diyeceksiniz. Ekşi mayalı tam buğday ekmek ile birlikte ezine peynirli, sucuklu ve acı soslu menemen deneyimi ya da akçaağaç şurubu, yer fıstığı ezmesi ve muzla hazırlanmış bir French tost sıra dışı bir güne başlatacak. 24 Aralık Pazar günü saat 10.00 – 13.00 saatleri arasında gerçekleşecek atölye için Biletix gişelerinden ya da İntema Yaşam mağazasından bilet satın alınabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.