DOLAR 32,5635
EURO 34,7289
ALTIN 2486,942
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İntema Yaşam Akademi’nin keyifli yemek atölyeleri sizleri bekliyor

    İntema Yaşam Akademi’nin keyifli yemek atölyeleri sizleri bekliyor
    06.01.2018
    A+
    A-

    Mutfağı merkezine alarak yemek, aksesuar, eğlence ve yaşam fikirlerini bir araya getiren İntema Yaşam, ziyaretçilerine birçok farklı deneyimi bir arada yaşatıyor. Paylaşmayı, birlikte pişirmeyi, birlikte yemeyi seven; yeni bir şeyler öğrenmek ve denemek isteyen, sahip olduğu zamanın değerini bilen ve mutfağa girip hayatına yeni hikayeler ve yeni mutluluklar eklemek isteyen herkesi İntema Yaşam Akademi’de buluşturuyor

    İntema Yaşam’ın son teknoloji ürünlerle tasarlanmış mutfaklarında gerçekleşen birbirinden keyifli yemek atölyeleri “İntema Yaşam Akademi”de ziyaretçileri bekliyor. Etkinlik boyunca profesyonel şefler eşliğinde öğrendiğiniz özel yemek tüyolarıyla yeteneklerinizi ortaya çıkartacak sevdiklerinize harika tatlar sunacağınız günlerin heyecanını yaşayacaksınız.

    İntema Yaşam Akademi’nin Bulthaup’ın son teknoloji ürünleriyle tasarlanan mutfaklarında birbirinden keyifli yemek atölyeleri gerçekleşiyor. Mevsimsel ürünlerle doğal tatları incelikle işleyen, yerel, global yemek kültürüyle ruha iyi gelen, yenilikle beslenen ve besleyen Akademi mutfağında yemek pişirmenin keyfine varılıyor.

    Alanında deneyimli ve uzman şeflerden yeni yemek teknikleri

    İntema Yaşam Akademi’de Efe Çakıroğlu ve Emre Duran gibi alanında profesyonel şefler eşliğinde, yerel ve iyi beslenmeyi pratik yöntemlerle öğrenmek isteyenler için, dünyada henüz kullanılmaya başlanmış yeni teknikleri içeren eğitimler düzenleniyor. Şeflerin mevsiminde sebze ve meyvelerle hazırladığı çok özel menüler besleyici tatlara dönüşüyor. Yaratıcılığı pekiştirecek yeni deneyimler Akademi mutfağında ziyaretçileri bekliyor.

    12 kişilik atölyelerde yeni lezzetler

    İntema Yaşam Akademi atölyeleri 2 kişilik istasyonlarda toplamda 12 kişi olarak gerçekleşiyor. Yeni lezzetler öğrenip deneyeceğiniz atölyeler sonunda, yaşadığınız deneyimi mutlulukla hatırlamanız için katılım sertifikası veriliyor.  Alanında deneyimli ve uzman şefler eşliğinde yemek pişirmenin keyfi ile sevdiklerinize harika tatlar sunacağınız günlerin heyecanı aynı anda yaşanıyor.

    İntema Yaşam Akademi’nin atölye programına ve biletlerine Biletix gişelerinden ya da İntema Yaşam mağazasından ulaşılabiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.