DOLAR 32,5842
EURO 34,7999
ALTIN 2511,389
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ionic Energy Yatak ile stresten uzak kaliteli uyku

    Ionic Energy Yatak ile stresten uzak kaliteli uyku
    26.11.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş, Oxyon teknolojiyle geliştirdiği Ionic Energy Yatak ile konforlu ve kaliteli bir uyku deneyimi yaşatıyor. Yataş’ın Woolmark markasına ait doğal yünün kullanıldığı ilk pocket yaylı olan Ionic Energy yatak, doğal yünü sayesinde yatağın daha fazla nefes almasını sağlıyor, kalp atışlarını rahatlatıyor ve vücut sıcaklığını dengeliyor.

    Türkiye’nin yenilikçi yatak markası Yataş, Ionic Energy Yatak ile stresin etkilerinden uzak, rahat bir uyku sunuyor. Ionic Energy Yatak, kumaşında bulunan Oxyon™ kumaş teknolojisinin sağladığı negatif iyonlar sayesinde zihni rahatlatıp, yorgunluğu azaltarak kaliteli bir uykuya yardımcı oluyor. Ionic Energy Yatak, negatif iyon özelliği sayesinde kan basıncını ve kalp atışı hızını düzenlemeye, daha iyi nefes alınmasına, hücre yenilenmesini hızlandırmaya da yardımcı oluyor.

    Her mevsim ideal uyku sıcaklığı

    Yataş’ın Woolmark markasına ait doğal yünün kullanıldığı ilk pocket yaylı yatağı olma özelliğini de taşıyan Ionic Energy, içinde bulunan yün katmanıyla her mevsimde ideal uyku sıcaklığı sağlıyor. Doğal yün katmanı, yatağın daha fazla nefes almasını sağlıyor, kalp atışlarını rahatlatıyor ve vücut sıcaklığını dengeliyor.Ayrıca kışın sıcak, yazın serin bir yüzey sunarak yatak çevirme gereksinimini de ortadan kaldırıyor.

    Kullanıcılarına mükemmel uyku deneyimini yaşatan Ionic Energy Yatak, pocket yay sistemi sayesinde de vücudun hareket ettiği noktalarda çalışarak basıncı vücuda eşit dağıtıyor. Ayrıca bağımsız çalışan yay yapısı sayesinde kişiye özel destek sağladığı için eşler birbirlerinin dönüş hareketlerinden etkilenmiyor, böylece uyku bölünmesi sorunu da ortadan kalkıyor.

    YORUMLAR
    1. Nimet dedi ki:

      İonic energy çift kişilik yatak fiyatları ne kadardır