DOLAR 32,3353
EURO 35,1763
ALTIN 2240,281
BIST 8754,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IQ Alüminyum, Architect at Work İstanbul’da

    IQ Alüminyum, Architect at Work İstanbul’da
    16.11.2019
    A+
    A-

    Mekanlarınıza kaliteli ve yenilikçi ürünler sunan IQ Alüminyum, 1-2 Kasım 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Architect at Work İstanbul Fuarı’nda yer aldı. Teknolojiyi yakından takip ederek farklı tasarımlarla mekanları güzelleştiren, mimaride kişisel tarzın uygulanmasına olanak sağlayan ürünleri ile dikkat çeken IQ Alüminyum, uzun yıllardır Avrupa’daki başarısı ile tanınmış ve uluslararası bir marka haline gelen Architect at Work’te mimarlar, tasarımcılar, sanatçılar ve daha birçok profesyonelle bir araya geldi.

    Açık, dürüst ve samimi bir çalışma ortamı yaratarak, uzun süreli iş birliktelikleri oluşturan ve en önemlisi profesyonel bayi ağı ile müşteri memnuniyetini en yüksek düzeyde tutan IQ Alüminyum’un tüm vizyonunu yansıttığı standına bu yıl da ilgi büyüktü. IQ Alimünyum, tasarım ve teknolojiyi biraraya getirerek geniş açıklıklar için uygulanan katlanır kapı sistemi Vival Plus ile ilgi odağı oldu.

    IQ Alüminyum Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan Nurhan Architect at Work İstanbul’da yer almaktan duyduğu memnuniyeti belirtirken “Profesyonellerle bir arada olmak, onlar ile fikir alışverişinde bulunmak bizi mutlu etti. Bu platformların hem bize hem de ziyaretçilere çok faydası olduğu düşüncesindeyim. Fuara katıldığımız Vival Plus’a olan ilginin büyüklüğü ise bizi ayrıca sevindirdi.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.