DOLAR 32,6018
EURO 34,792
ALTIN 2410,024
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IQ Alüminyum Sistemleri bayilik sistemi ile rekabette fark yaratıyor

    IQ Alüminyum Sistemleri bayilik sistemi ile rekabette fark yaratıyor

    Alüminyum sektöründe Deceuninck kalitesi ve inovatif ürünleri ile öne çıkan IQ Alüminyum; cephe sistemleri, açılır sistemler, menfezler, güneş kırıcılar, skylight sistemleriyle tüm çözüm alternatiflerini tüketiciye ulaştırıyor. Sahip olduğu ürünler ile rakipleri arasında fark yaratan IQ Alüminyum Sistemleri, bayilik sistemi ile çalışarak müşteri memnuniyetini de garantiliyor

    Deceuninck güvencesiyle alüminyum sektöründe ön plana çıkan ve müşteri memnuniyeti vizyonu doğrultusunda bayilik sistemi ile çalışan IQ Alüminyum Sistemleri, alüminyum sektöründe yetkili kişi bulamama sıkıntısına da çözüm sunuyor.

    IQ Alüminyum Sistemleri bayi eğitimlerine öncelik veriyor

    IQ Alüminyum, bayilik sistemi ile çalışırken önce teknik ekipler aracılığıyla bayilerine kapsamlı bir eğitim veriyor. Müşterilerden ve bayilerinden olumlu geri dönüşler alan IQ Alüminyum Sistemleri, rakiplerinden sıyrılarak sektöre yön veriyor.

    IQ Alüminyum Sistemleri, yüksek yalıtımlı ve geri dönüştürülebilir tasarımları ile tercih ediliyor

    2014 yılından bu yana sektördeki çalışmaları ile adından söz ettiren IQ Alüminyum Sistemleri, Deceuninck kalitesi ile fiyat performansı ve ömür bileşiminde rakipsiz olma yolunda ilerliyor. Kurumsal yapısı ile üretim aşamasından tüketiciye ulaştırma sürecine kadar büyük bir sorumlulukla ilerleyen IQ Alüminyum Sistemleri, mükemmelleştirme politikası ile her zaman tercih edilen bir kuruluş olmayı temel ilkesi olarak sayıyor.

    Sürme sistemleri, açılır sistemler, menfez, güneş kırıcı, skylight ve cephe sistemlerinde 21 serisi bulunan IQ Alüminyum Sistemleri; yüksek yalıtımlı, uzun ömürlü, kaliteli, dayanıklı, geri dönüştürülebilir tasarımları ve çevreci olması sebebiyle yaşam alanlarında öncelikli olarak tercih ediliyor. Ayrıca, çok geniş renk yelpazesi ile de müşterilerine sınırsız seçenek sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.