DOLAR 32,5863
EURO 34,8266
ALTIN 2415,769
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’u seçti

    İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’u seçti
    13.12.2017
    A+
    A-

    İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Kudüs konulu olağanüstü zirvesine katılmak üzere İstanbul’a gelen İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İstanbul ziyaretinde konaklamak üzere ikinci kezCVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’u seçti.

    60 kişilik bir heyetle Türkiye’ye gelen Cumhurbaşkanı Ruhani, bu ziyaretinde de CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul’un Başkanlık Süiti’nde konaklıyor.

    Kritik zirve 13 Aralık’ta

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimiyle, Müslüman nüfuslu ülkelerin oluşturduğu İslam İşbirliği Teşkilatı Kudüs özel oturumuyla 13 Aralık’ta İstanbul’da toplanacak. ABD Başkanı Trump’ın Kudüs’ün İsrail’in başkenti olacağı yönünde yaptığı açıklamanın ardından yapılacak zirvede alınacak kararlar, tüm dünya tarafından merakla bekleniyor. İran’ın İslam dünyasındaki ve günümüz konjonktüründeki önemi ile, Hasan Ruhani’nin toplantıya katılımı kritik değer taşıyor.

    Protokol ağırlamalarının ve üst düzey etkinliklerin adresi

    Tarihi Park Otel’in mirasını devralan ve geleneksel Türk Misafirperverliği’ni global hizmet standartlarıyla harmanlayarak sunan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul son yıllarda ev sahipliği yaptığı üst düzey ağırlamalarla öne çıkıyor.

    İstanbul’un kalbi Taksim Gümüşsuyu’nda konumlanan veönemli bir tarihsel ve kültürel bir mirası temsil eden otel, Türkiye ve dünya ülkeleri tarafından takip edilen protokol ağırlamalarına ve üst düzey etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Siyaset, sanat ve spor camiasından dünyaca ünlü bir çok seçkin konuğu ağırlayan otelin önceki misafirleri arasında Makedonya Cumhurbaşkanı Corge İvanov, Romanya Prensi Radu, Polonya Başbakanı Beata Szydło, dünyaca ünlü piyanist David Helfgott, keman virtüözü ve orkestra şefi Joshua Bell ve ünlü İtalyan şef Antonio Carluccio yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.