DOLAR 32,5212
EURO 34,867
ALTIN 2439,759
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İran’da Bosch Termoteknik ürünleri için üretim hattı açıldı

    İran’da Bosch Termoteknik ürünleri için üretim hattı açıldı

    Bosch Termoteknik İran iş ortağı Butane Industrial Group, fabrikasında Bosch Termoteknik ısıtma ürünleri için ortak üretim hattının açılışını gerçekleştirdi. Bu açılış ile beraber bundan sonra Butane Industrial Group, Bosch Termoteknik ısıtma ürünlerinin üretim, satış ve satış sonrası hizmetlerinden sorumlu olacak.

    90 yılı aşkın süredir İran’dan faaliyetlerini sürdüren Bosch, geçtiğimiz yıl iklimlendirme sektöründeki çalışmalarına hız verdi. Tahran’da satış ofisi açtıktan sonra da İran’ın lider iklimlendirme şirketi Butane Industrial Group ile ortak kombi üretim hattı kurdu.

    Bosch Termoteknik, İran’daki faaliyetlerini arttırma yönüne gidiyor

    Bosch İran Genel Müdürü Andreas Schmidt, Butane fabrikasının yer aldığı Saveh bölgesinde gerçekleşen açılış konuşmasında; “Bosch olarak ilk planımız Tahran’da bir satış partnerine sahip olmak iken İran’da yapılan detaylı pazar araştırmasından sonra ülkeye daha fazla yatırım yapmaya karar verererek bir Bosch ofisi açılmasına karar verdik.” dedi.

    Bosch’un İran’daki faaliyetlerinde yüksekleri hedeflediğini belirten Schmidt, İran pazarının büyük bir nüfus potansiyeline sahip olduğunu belirterek İran’daki üretim geleceğinin ülkede yaşayan genç ve eğitimli nüfus sayesinde parlak olduğunu sözlerine ekledi. Schmidt, “Bu nedenle, Butane firması ile işbirliği yapmaya karar verdik. Ayrıca Butane markasının, insanlar arasında yüksek oranda kabul görmesi ve tercih edilmesi, iş birliğine başlamamızda önemli bir rol oynadı.” diyerek sözlerine devam etti.

    İlk odağımız İran’da üretimi arttırmak

    Bosch Termoteknik Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Genel Müdürü Zafer Polat açılışta; “İlk etapta, Butane ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile İran pazarındaki ısıtma ürünlerinin üretimine odaklandık. Ancak Butane ve Bosch şirketlerinin iş ortağı olması sebebiyle, bizim bakış açımız üretim hattını genişletmek, Butane’ın İran pazarındaki hacmini arttırmak, ürün gamını genişletmek ve diğer ülkelere ürün ihraç etmektir.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.