DOLAR 32,5866
EURO 34,8096
ALTIN 2509,901
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İran’da düşen jette iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran hayatını kaybetti

    İran’da düşen jette iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran hayatını kaybetti
    11.03.2018
    A+
    A-

    Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye dönen uçağın İran’ın güneybatısındaki Çaharmahal ve Bahtiyari Eyaleti yakınlarında düştüğü belirtildi. İçinde Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran’ın da bulunduğu öğrenildi. Mina Başaran bekarlığa veda partisinden dönüyordu. Peki Mina Başaran kimdir? Hüseyin Başaran kimdir? İşte detaylar…

    Bekarlığa veda partisinden dönüyorlardı

    Bu akşam saatlerinde İran’dan gelen bir son dakika haberiyle tüm Türkiye sarsıldı. Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a giden bir özel jetin İran’ın dağlık bölgesinde düştüğü haberi gelmiş, bundan kısa bir süre sonra ise uçağın Başaran Holding’e ait olduğu açıklanmıştı. Uçakta bulunanların ise Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ve bekarlığa veda için birlikte olduğu kız arkadaşları olduğu ortaya çıktı.
    Bekarlığa veda partisinden dönüyorlardı

    İran’dan gelen üzücü kaza haberinin arkasından ise bir dram çıktı… Kazadan yaklaşık 1 saat sonra uçağın Başaran Holding’e ait olduğu ve uçakta bulunan 3’ü mürettebat toplam 11 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Uçakta bulunanların ise Dubai’ye bekarlığa veda partisine gittiği ortaya çıktı.

    basarana

    Uçakta bulunan Hüseyin Başaran’ın kızı Mina’nın bekarlığa veda partisi düzenlediği ve 7 arkadaşıyla birlikte hafta sonunu Dubai’de geçirdiği belirtildi.

    minabasaran

    Genç kadının arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi için arkadaşlarıyla Dubai’ye gittiği açıklanırken, Mina Başaran’ın kazadan saatler önce arkadaşlarıyla çekilen fotoğraflarını sosyal medya platformlarına yüklediği görüldü.

    minaa

    Uçakta bulunan yolcular arasında Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh, Sinem Akay bulunduğu belirtilirken kaptan pilotun Beril Gebeş olduğu açıklandı.

    mian

    Başaran Holding’e ait çift motorlu Challenger 604 tipi uçak Kanadalı Bombardier imzası taşıyor ve 12 kişilik yolcu kapasitesi var.

    HÜSEYİN BAŞARAN KİMDİR?

    Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran evli ve 2 çocuk sahibidir.

    Farklı sektörlerde başarılı projeleri hayata geçirerek büyüyen ve 25 yıldan bu yana birçok yatırıma imza atan Başaran Yatırım Holding, şuan üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran tarafından yönetilmektedir. İlk olarak fındık ticareti ile faaliyetine başlayan Başaran Entegre, kısa sürede Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesisine sahip olmuştur.

    Günümüzde Gıda’nın yanı sıra Yatçılık, Finans, İnşaat, Turizm, Havacılık, Çimento ve Enerji olmak üzere farklı sektörlere de yatırımlarına devam eden Başaran Holding, Hüseyin Başaran’ın Başkanlığında; Ramada Resort Bodrum ve Ramada Plaza Trabzon ile turizm yatırımları gerçekleştirmiştir.

     

    MİNA BAŞARAN KİMDİR?

    Ailenin tek kızı olan ve işleri babasından devralmaya hazırlanan Mina Başaran, 28 yaşında. Mina, hırslı ve yetenekli yapısıyla dikkat çekiyor. 2013 yılında Başaran Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur.

    Kaynak: Türkiye Gazetesi ve Sözcü Gazetesi

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.