DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Iris Apfel & Nude işbirliği üç Kristel Elma ile taçlandı

    Iris Apfel & Nude işbirliği üç Kristel Elma ile taçlandı
    18.01.2020
    A+
    A-

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude’un kuruluşundan itibaren benimsediği “Yalın güzeldir” mottosunu, 98 yaşındaki Amerikalı iş kadını, iç mimar ve stil ikonu Iris Apfel’in fark yaratan stiliyle birleştirdiği kampanyası, üç ayrı kategoride Kristal Elma ödülü aldı.

    Tasarım odaklı ve işlevsel dekoratif cam koleksiyonlarıyla öne çıkan Nude, kuruluşundan itibaren benimsediği “Yalın güzeldir” marka felsefesi doğrultusunda, geçtiğimiz yıl dinamik bir karaktere sahip dünyaca ünlü stil ikonu Iris Apfel ile özel bir iş birliğine imza attı. Hem dünyada hem de ülkemizde büyük bir ilgiyle karşılanan bu birliktelik ile Nude, 21 Aralık’ta Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleştirilen Kristal Elma Ödül Töreni’nde üç ödüle layık görüldü.

    “B- BASIN/Ev, Konut, Mobilya, Dekorasyon” kategorisinde “Iris Apfel – Simple Is Beautiful/ Mist”, “Iris Apfel – Simple Is Beautiful/Alba” ve “Iris Apfel – Simple Is Beautiful/Stem Zero” projeleri, KRİSTAL ödülü aldı. “D- DİJİTAL, SOSYAL MEDYA VE AKTİVASYON/Sosyal Medyada Ünlü Kullanımı” kategorisinde, “Iris Apfel – Simple Is Beautiful” projesi de KRİSTAL ödülü alırken “E- ENTEGRE KAMPANYALAR/Dayanıklı Tüketim” kategorisinde “Iris Apfel – Simple Is Beautiful” projesi, BRONZ ödülünün sahibi oldu.

    Modern yaşama kusursuzca uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış koleksiyonlarıyla dikkat çeken Nude’un bu kampanyasına Iris Apfel’in şu sözleri damga vurmuştu: ““Gördüğünüz gibi pek minimalist biri değilim. Üst üste aksesuarlar takmaya ve renkli giyinmeye bayılırım. Ancak bu benim yalın düşünmediğim anlamına gelmez. Nude benim yalın tarafım. Yalınlık bir düşünce biçimidir ve bence yalın güzeldir.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.