DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Iris Apfel’den ilham alan Nude’un Beak Koleksiyonu

    Iris Apfel’den ilham alan Nude’un Beak Koleksiyonu
    30.05.2019
    A+
    A-

    Doğadan ve kültürden esinlenen tasarımlarıyla öne çıkan Tomas Kral, Nude için tasarladığı Beak koleksiyonunu, 97 yaşındaki Amerikalı iş kadını, iç mimar ve stil ikonu Iris Apfel’in fark yaratan stilinden ilham alarak yeniden yorumladı. Bu özel koleksiyon, şimdi nudeglass.com ve Paşabahçe Mağazaları’nda tasarım tutkunlarını bekliyor.

    Doğa veya kültürden çağrışımlar uyandırarak tasarım zekası ve yaşama sevincini birlikte sunan Tomas Kral, Nude’a özel hazırladığı Beak koleksiyonunu Iris Apfel’in fark yaratan stiliyle birleştirerek yeniden yorumladı. Sıra dışı ama oldukça fonksiyonel tasarımları ile dikkat çeken Tomas Kral, egzotik kuşlardan ilham alarak tasarladığı Beak koleksiyonunu, Iris Apfel’in kalıplara sığmayan ve geleneksel sınırların ötesine geçen stiline uygun olarak canlı renkler ve desenlerle buluşturdu.

    Bulunduğu ortama mutluluk hissi veren ve anıları canlandıran karaf, kadeh ve su bardaklarından oluşan Nude koleksiyonları tasarlayan Tomas Kral, “Tasarımlarımın insanları oyuna teşvik etmesinden hoşlanıyorum” diyerek tasarımları ile kullanıcıları neşelendirmeyi hedefliyor. Kral’ın, Iris Apfel’e özel yeniden yorumladığı Beak koleksiyonu, egzotik bir kuşu andıran silueti ile dekoratif bir obje olarak da masadaki yerini alıyor.

    Beak koleksiyonu şimdi nudeglass.com ve Paşabahçe Mağazaları’nda…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.