DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Iris Apfel’in eşsizstilinden ilham alan Nude Mono Box koleksiyonu

    11.07.2019
    A+
    A-

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude’un 97 yaşındaki Amerikalı iş kadını, iç mimar ve stil ikonu Iris Apfel’in fark yaratan stiliyle birleştirdiği koleksiyonunda, Ayşe Birsel + Bibi Seck imzalı Mono Box’lar renkler ve desenlerle yeni bir boyut kazandı. Bu özel koleksiyon, şimdi nudeglass.com ve Paşabahçe Mağazaları’nda tasarım tutkunlarını bekliyor.

    Modern yaşama kusursuzca uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış koleksiyonlarıyla dikkat çeken Şişecam’ın global tasarım markası Nude’un Ayşe Birsel + Bibi Seck imzalı Mono Box koleksiyonu, Amerikalı iş kadını, iç mimar ve stil ikonu Iris Apfel’in fark yaratan cesur stilinden ilham alarak renkler ve desenlerle yeni bir görünüm kazandı.

    Şık tasarımı ile kullanıldığı mekana zarafet katan Mono Box koleksiyonu, iç mekan dekorasyonlarında özel bir alternatif olarak öne çıkıyor. Iris Apfel’in stilinden esinlenerek yeniden yorumlanan Mono Box koleksiyonu, işlevsellikle tasarımı birleştirirken, yeni renkli desenleriyle de ev ve ofis dekorasyonlarına modern bir dinamizm getiriyor.

    Tasarım odaklı ve işlevsel dekoratif cam koleksiyonlarıyla öne çıkan Nude, kuruluşundan itibaren benimsediği “Yalın güzeldir” marka mesajını iletmek için geçtiğimiz yıl dinamik bir karaktere sahip, dünyaca ünlü stil ikonu Iris Apfel’i seçtiğini duyurmuştu. Bu yıl da Iris Apfel ile olan iş birliğine devam eden Nude, koleksiyonda yer alan yeni ürünleri ile tasarım tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor.

    IRIS APFEL’İN EŞSİZ STİLİNDEN İLHAM ALAN NUDE MONO BOX KOLEKSİYONU ile ilgili görsel sonucu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.