DOLAR 32,5468
EURO 34,8267
ALTIN 2430,255
BIST 9720,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İsfanbul’da Balkan rüzgarı esecek

    İsfanbul’da Balkan rüzgarı esecek
    03.05.2019
    A+
    A-

    Türkiye’de alışveriş ve eğlencenin başkenti İsfanbul Alışveriş Merkezi’nde, halk oyunlarından türkülerine, renkli kıyafetlerinden kendine özgü lezzetlerine kadar Balkan kültürünün tüm renklerinin yaşatılacağı “Balkan Fest” için geri sayım başladı.

    Cadde konsepti ve birbirinden farklı mağazalara sahip,  benzersiz alışveriş mimarisi ile dikkat çeken İstanbul’un önemli merkezlerinden Eyüp’te yer alan İsfanbul Alışveriş Merkezin’de 4-5 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ve katılımın ücretsiz olduğu “Balkan Fest” dopdolu içeriğiyle misafirlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

    Balkan Fest’te lezzetler yarışacak

    İstanbul’un en gözde eğlence merkezi İsfanbul’da düzenlenen Balkan Fest’te, birbirinden heyecanlı yarışmalar, renkli gösteriler ve konserler katılanlara unutulmaz anlar yaşatacak.

    Festivalin birinci gününde Balkanlar’ın asırlık lezzeti Boşnak Böreği için belirlenen 10 kişi kıyasıya mücadele edecek. Yemesi keyifli, yapması bir o kadar da zahmetli Boşnak Böreği Yarışması’nın birincisine ödül verilecek. Yarışma sonrası bando ve folklor gösterilerinin sergileneceği Balkan Fest’te, Balkan müziğinin sevilen ismi ünlü sanatçı Rumeli Ekrem katılanlara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.