DOLAR 32,3456
EURO 35,1122
ALTIN 2308,89
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Isı Pompası Teknolojileri ve Kullanım Alanları Çalıştayı, Danfoss’un katkısıyla düzenlendi

    Isı Pompası Teknolojileri ve Kullanım Alanları Çalıştayı, Danfoss’un katkısıyla düzenlendi

     

    Danfoss’un ana sponsorlarından biri olduğu Isı Pompası Teknolojileri ve Kullanım Alanları Çalıştayı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından Ankara’da düzenlendi.

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Isı Pompası Teknolojileri ve Kullanım Alanları Çalıştayı, 31 Ekim 2017 Salı günü Ankara’da gerçekleştirildi. Danfoss, çalıştayın ana sponsorlarından biriydi.

    Bakanlık, bankalar, belediyeler, dernekler ve özel sektör firmalar olmak üzere yaklaşık 200 katılımcıya ev sahipliği yapan çalıştayın ana konuları enerji verimliliği, yenilenebilir enerji, ısı pompası teknolojileri ve bunların uygulama alanları, finansal kaynakları ve ilgili kanunları oldu.

    Danfoss AB Halkla İlişkiler Direktörü Alix Chambris ile Danfoss Teknik Satış Müdürü Tommy Andersson, “Isı Pompalarının Avrupa’daki kullanımı, AB yasal mevzuatı ve Danfoss’un teknik sistem çözümleri” hakkında sunumlarını yaptılar. Alix Chambris, enerji verimliliği için Avrupa Birliği’nin uyguladığı ısı pompası regülasyonlarını paylaştı. Danfoss Teknik Satış Müdürü Tommy Andersson ise pazar trendlerini, düşük karbonlu ısıtma sistemlerini, ısı pompası uygulamalarını ve ticari sistem için gerekli jeotermal uygulamalarını anlattı.

    Gün boyu süren çalıştay kapsamında Türkiye’de ısı pompası teknolojilerinin gelişimi için gereken iyileştirmeler masaya yatırıldı. Danfoss, enerji verimliliğine yönelik sürdürdüğü çalışmalarına önümüzdeki yıllarda da devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.