DOLAR 32,5648
EURO 34,6602
ALTIN 2502,124
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İSİB, Aquatherm Moscow 2020 Fuarı’nda Info Stand’ı kurdu

    İSİB, Aquatherm Moscow 2020 Fuarı’nda Info Stand’ı kurdu

    Aquatherm Moscow Fuarı 11-14 Şubat 2020 tarihlerinde Moskova-Rusya’da gerçekleştirildi. İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği’nin Info Stand ile iştirak ettiği fuara Türkiye’den toplamda 50 firma katılım sağladı. Fuara ziyarete gelen firmalarımız görüşmelerini İSİB standında gerçekleştirdi.

    İklimlendirme Sektörü için Rusya’nın en önemli fuarlarından biri olan Aquatherm Moscow Fuarı önceki senelerde olduğu gibi hem Rusya’dan hem de Rusça konuşulan ülkelerden yoğun ziyaretçi aldı.

    Moskova Büyükelçisi Mehmet SamsarTicaret Başmüşaviri Ferüdün Başer ile Gümrük Müşaviri Serkan Ayyıldız İSİB standını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında İSİB heyeti ve firma yetkililerinden bilgi aldı. İSİB standı yerli ve yabancı tüm ziyaretçiler tarafından beğeni ile karşılanırken, Türkiye ve İklimlendirme Sektörü imajının yükseltilmesine yönelik faydalı bir çalışma olduğu belirtildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.