DOLAR 32,5866
EURO 34,8096
ALTIN 2509,901
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nden iki yeni program

    Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nden iki yeni program
    08.09.2018
    A+
    A-

    Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin (IŞIKSEM) açtığı, ‘İnsan Kaynakları Yönetimi Gelişim Sertifika Programı’ ile ‘Bağımsız Denetçiler İçin Sürekli Eğitim Programı’na kayıtlar bu ay başlıyor.

    İnsan Kaynakları Yönetimi Gelişim Programı’na; lisans mezunları ile alanında en az 5 yıl deneyime sahip lise ve ön lisans mezunu olup, İnsan kaynakları yönetimine ilgi duyan ve bu alanda uzmanlaşmak isteyenlerle, insan kaynakları bölümü çalışanları, yöneticileri ile işletme sahipleri katılabiliyor. Hafta sonlarında olmak üzere toplam 96 saat süreyle 16 günde gerçekleştirilecek eğitimlerde, insan kaynakları yönetiminin temel süreçleri ve insan kaynakları bölümlerinde görev yapanlar için gerekli bilgi ve beceriler ele alınacak.

    İnsan kaynakları bölümlerinde çalışan ve/veya çalışmak isteyen adaylar için gerekli içeriğe sahip bulunan programda katılımcılara, insan kaynakları süreçleri ile bu alanda uygulama ve eğilimler, insan kaynakları yönetimindeki genel yaklaşımlar, insan kaynakları yönetimini oluşturan işlevler, insan kaynakları yönetiminin stratejik rolü, endüstri 4.0’ın insan kaynaklarına etkileri, hukuki çerçeve ayrıntıları ile aktarılacak.

    İşe donanımlı başlayacaklar

    Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü’nde yer alan Sürekli Eğitim Merkezi’nde eğitim gerçekleştirilecek İnsan Kaynakları Yönetimi Gelişim Programı’na katılanlar; eğitim sonrasında özellikle insan kaynakları yönetimi biriminin kurulmasında, tasarlanmasında, yeniden yapılandırılmasında etkin şekilde yer alabilecek, çalışma hayatına yeni katılacaklar bu program yoluyla insan kaynakları bölümlerinde donanımlı olarak işe başlayabilecekler.

    Işıklılara yüzde 20 indirim

    Kayıtların 29 Eylül – 18 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacağı programa yüzde 70 devam koşulunu yerine getiren ve program sonunda yapılacak sınavda en az 70 puan alan katılımcılara ‘Başarı Sertifikası’, sınavda 70’in altında puan alan ancak yüzde 70 devam koşulunu yerine getiren katılımcılara ise ‘Katılım Belgesi’ verilecek. Programa takılacak FMV Işık Üniversitesi ve FMV Işık Okulları mezun ve çalışanlarına %20 indirim de uygulanacak.

    KGK Onaylı Denetçilik Programı

    Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin açtığı diğer yeni program ise Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Kurumu (KGK) tarafından onaylı, ‘Bağımsız Denetçiler için Sürekli Eğitim Programı’… KGK’nın ‘Bağımsız Denetçiler İçin Sürekli Eğitim Tebliği’ ve ‘Bağımsız Denetçilere Yönelik Sürekli Eğitim Programları Düzenleme Usul ve Esasları’na uygun olarak hazırlanan programa, temel konularda eğitim kredisi almak isteyen Bağımsız Denetçiler ile bu konuları öğrenmek ya da bu konularda kendini geliştirmek isteyen diğer ilgililer katılabiliyor. Derslere katılım zorunluluğunun bulunduğu programın eğitimleri 15 Eylül 2018’de başlayacak. Yüz yüze gerçekleştirilecek eğitim sonunda herhangi bir sınava tabi olmaksızın tüm katılımcılara IŞIKSEM tarafından ‘Katılım Belgesi’ verilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.