DOLAR 32,5361
EURO 34,8926
ALTIN 2437,847
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Işıl-Rüştü Reçber Galeries Lafayette’de sevenleri ile buluştu

    Işıl-Rüştü Reçber Galeries Lafayette’de sevenleri ile buluştu
    12.02.2018
    A+
    A-
    Türkiye’nin en sevilen çiftlerinden Işıl-Rüştü Reçber, Sevgililer Günü öncesinde Galeries Lafayette’de sevenleri ile buluştu.
    IR Savage Işıl Reçber parfümünü koku tutkunlarının beğenisine sunan Işıl Reçber, 11 Şubat Pazar günü Sevgililer Günü’ne özel imza etkinliğinde bu muhteşem kokular ile herkesi büyüledi.
    Işıl Reçber, kendi imzasını taşıyan ve çok özel notalar içeren IR Savage Işıl Reçber koku ailesini Sevgililer Günü öncesi Galeries Lafayette bünyesinde parfüm severlerin beğenisine sundu. 11 Şubat Pazar günü gerçekleşen imza günü ile Reçber çiftinin şişesini imzaladığı IR Savage Işıl Reçber Kadın ve Erkek parfümü Sevgililer Günü’nün en özel hediyesi olacak.
    Aşkını IR Savage Işıl Reçber’in büyülü kokuları ile taçlandırmak isteyen herkes Işıl Reçber imzalı parfümleri deneyimlemek üzere Galeries Lafayette’de buluştu.
    Işıl Reçber tarafından yaratılan yepyeni parfüm serisi yalnızca Demsa Group bünyesinde; Harvey Nichols ve Galeries Lafayette mağazalarında satışa sunuluyor. Bu özel seri kadın ve erkek parfümlerinin yanı sıra Eau De Cologne ile ilgi çekiyor.
    Sofistike üst notalarında amber, orta notalarında safran ve sedir, alt notalarda ise hafif yasemin ve gri amber sunan Işıl Reçber kadın parfümü duyularınızı harekete geçirecek.
    Koleksiyonun Erkek parfümünde ise mistik ve etkileyici üst notalar aromatik bir kompozisyon oluşturuyor. Zarif kokusu ile dikkat çeken Eau De Cologne ise her an yanınızda taşıyabileceğiniz bir çiçek bahçesi ferahlığı sunuyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.