DOLAR 32,5853
EURO 34,9132
ALTIN 2423,025
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Işıltını yeni, cesur, ekstra bir boyuta taşı ve parıltı galaksisini yansıt

    22.07.2019
    A+
    A-

    Üç yeni ultra yansımalı Extra Dimension Skinfinish Trio paletleriyle gizemli ışıltını paylaş. Olağanüstü metalik Extra Dimension Eye Shadow ve mistik ışıltılı Crystal Glaze Gloss ile parlaklığın sınırı yok!

    Extra Dimension Skinfinish Trio: Among The Stars

    En ışıl ışıl, incecik likit pudra aydınlatıcı, uyumlu üç holografik pastel tonda, 10 saate kadar kalıcı yoğun metalik ve ayna gibi ışıldayan formülümüzle bir palette bir araya geliyor. Işığını yansıt!

    Extra Dimension Skinfinish Trio: Constellation Dreams

    En ışıl ışıl, incecik likit pudra aydınlatıcı, uyumlu üç zengin meralik tonda, 10 saate kadar kalıcı yoğun metalik ve ayna gibi ışıldayan formülümüzle bir palette bir araya geliyor. Işığını yansıt!

    Extra Dimension Skinfinish Trio: Galaxy Glow

    En ışıl ışıl, incecik likit pudra aydınlatıcı, uyumlu üç soft pembe gold tonda, 10 saate kadar kalıcı yoğun metalik ve ayna gibi ışıldayan formülümüzle bir palette bir araya geliyor. Işığını yansıt!

    KULLANIM:

    Extra Dimension Skinfinish Üçlüsü

    • Yüzün yüksek bölgelerine hafif bir görünüm için 127S fırçasıyla ya da daha yoğun bir görünüm için 128S fırçasıyla uygula.
    • Daha ıslak bir ışıltı için Strobe Cream’in üzerine uygula.
    • Yoğun ışıltı ve cilde formülü sabitlemek için Prep + Prime Fix+ ile tamamla.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.