DOLAR 32,448
EURO 34,4873
ALTIN 2473,049
BIST 9577,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İsimsizler dizisi final yapıyor, İsimsizler neden ekranlara veda ediyor

    İsimsizler dizisi final yapıyor, İsimsizler neden ekranlara veda ediyor
    14.12.2017
    A+
    A-

    Kanal D’nin dizilerinden İsimsizler final yapıyor. 26. Bölümü geçen hafta yayınlanan dizi ikinci sezonda rakipleri karşısında tutunamadı. Reyting kurbanı olan dizi 16 Aralık 2017 Cumartesi günü 27. bölüm ile final yapıyor. Haberin açıklanmasının ardından dizinin hayranları sosyal medyada dizinin sona ermemesi ve TRT’ye geçmesi için çağrıda bulunuyor….

    26. bölümde neler oldu
    Handan’la ilgili öğrendiği gerçek Fatih’i derinden sarsar! Peki Handan, Fatih’i vuracak mı?

    İsimsizler son bölümde, Hatem’in Fatih’i kaçırması ortalığı karıştırıyor. Kudret ise Fatih konusunda haince bir plan yaparak Handan’ı kullanıyor! Handan, Kudret’ten aldığı emirle Fatih’i vurmaya kalkıyor. Handan’ın bu hamlesi ile büyük bir şok yaşayan Fatih ne yapacak? Handan, tetiğe basıp Fatih’i vurabilecek mi?

    Öte yandan Biruske tarafından vurulan Dayı, ekip tarafından kurtarılabilecek mi?

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.