DOLAR 32,5649
EURO 34,8809
ALTIN 2431,657
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ISK-SODEX’in Denizlili ziyaretçisi otomobil kazandı

    ISK-SODEX’in Denizlili ziyaretçisi otomobil kazandı

    Avrasya bölgesinin lider iklimlendirme fuarı ISK-SODEX, şanslı ziyaretçilerini bu yıl da otomobil, kombi, nem alma cihazı ve kitap setiyle ödüllendirdi. 2-5 Ekim tarihleri arasında fuarı ziyaret ederek, büyük ödül olan Fiat Fiorino marka ticari araç kazanan kişi Yasin Karataş oldu, talihli 19 Kasım 2019’da Hannover Messe Sodeks Fuarcılık Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle otomobilini teslim aldı.

    2-5 Ekim 2019 tarihleri arasında 14.’sü gerçekleştirilen iklimlendirme fuarı ISK – SODEX, sektörü hedef pazarlarla bir araya getirerek ihracatta önemli avantajlar sağlarken, fuar kapsamında düzenlenen çekiliş ile ziyaretçilerine de kazandırdı. Çekiliş kapsamında 1 Fiat Fiorino marka ticari araç, DOSİDER desteği ile 6 adet kombi, İSKİD desteği ile 1 adet nem alma cihazı ve ISKAV desteği ile 10 adet ISKAV Yayını’ndan oluşan kitap seti kazanan şanslı ziyaretçiler belli oldu. 85 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda çekilişe katılarak otomobil kazanan ziyaretçi Denizli’den Yasin Karataş oldu.

    Hannover Messe Sodeks Fuarcılık Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle otomobilini teslim alan Yasin Karataş şunları söyledi;

    “Fuarı ziyaret etmiş olmaktan dolayı mutluyum. Araç ödülü için de Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş’ye teşekkür ederim. “ dedi.

    Fuar kapsamında düzenlenen otomobil çekilişinin yanı sıra DOSİDER’in katkılarıyla düzenlenen kombi çekilişi ile de kombiler Antalya, Balıkesir, Denizli ve İstanbul’dan fuarı ziyaret ederek çekilişe katılan talihlilerini buldu.

    Fuar kapsamında düzenlenen çekiliş, her iki yılda bir organize edilmeye devam edecek ve ISK-SODEX şanslı ziyaretçilerine kazandırmaya devam edecek.

    Avrasya bölgesinin lider iklimlendirme fuarı ISK-SODEX 29 Eylül-2 Ekim 2021 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.