DOLAR 32,5117
EURO 34,7419
ALTIN 2486,202
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İskoçya’dan sevgilerle

    İskoçya’dan sevgilerle
    07.09.2018
    A+
    A-

    Ekose Etekler, Montlar, Pantolonlar ve Ceketler… Benetton ile Sitilinizi Bir Üst Seviyeye Çıkartın!

    Neden mi ekose? Çünkü aynı anda hem kullanışlı, zarif ve olgun hem de güncel, bağımsız ve alışılagelmişin dışında. United Colors of Benetton’un yeniden yorumladığı ekoseler ile geçmişten alıntı yapan modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

    Kurt Cobain’i hatırlayın; İskoçya’nın ekosesini grunge stilin olmazsa olmazı yapmıştı. Benetton’da bu akımdan yola çıkarak kareli deseni esnek kumaşlı pantolonlarla birleştiriyor ve postal botlarla ve deri ceketlerle giyilmek üzere üç farklı renkte karşımıza çıkartıyor.

    Ekose, kovboy stilinin de esas parçalarından biri. Kasabalı ekose; viskoz gömleklerde, küçük kareli ceketlerde ve farklı kesimlerdeki yapay kürkle detaylandırılmış kabanlarda hayat buluyor. Uzun ekose paltolar hem zamansız bir görünüm sağlayacak hem de yünlü içerikleriyle kışı sımsıcak geçirmenizi sağlayacak.

    Zamansız ekose deseni klasik kapüşonlu duffle kabanlarda yapay deri ile detaylandırılıyor. United Colors of Benetton, böylesine klasik bir parçanın taşlanmış kotlarla tamamlandığında beklenmedik bir görünüm yaratacağını kanıtlıyor!

    Erkek modası da minimal montlar, oduncu gömlekler ve pantolonlar gibi zamansız parçalar ile İskoçya’nın ekosesinden en az kadınlar kadar etkileniyor. United Colors of Benetton’un ekoseden aldığı güçle bir araya getirdiği; vintage, punk ve rock stili sayesinde bu sezon hata yapma şansınız yok!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.