DOLAR 32,5121
EURO 34,8052
ALTIN 2427,519
BIST 9677,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Islanmaktan korkmayan cesur gömlek Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ta

    Islanmaktan korkmayan cesur gömlek Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ta
    03.07.2017
    A+
    A-

    Abdullah Kiğılı Exclusive Cut koleksiyonu içerisinde yer alan su iticilik ve su geçirmezlik özelliklerine sahip özel gömlekler erkeklere vazgeçemeyecekleri bir deneyim sunuyor. Akıllı tekstil yüzeyine sahip su geçirmeyen gömlekler yüzde yüz pamuk dokusu sayesinde de nefes alarak erkeklere rahatlık sunuyor.
    Erkek modasını en ileri taşımayı ilke edinen Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, koleksiyonu içerisinde yer alan yüzde yüz pamuk dokulu su geçirmez gömlekler erkeklerin yeni gözdesi olmaya aday. Teknolojiyi moda ile birleştiren Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ın su itici gömlek koleksiyonu; yaz yağmuruna hazırlıksız yakalanan ya da özel bir davette beklenmedik su dökülme kazalarıyla karşılaşan erkeklere karizmatik bir duruş sağlıyor.

    Kolay kullanım ve bakım özelliklerinin yanı sıra leke tutma oranını da azaltan su itici gömlek koleksiyonu, en şık modelleri ile Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’da sizleri bekliyor.

    Abdullah Kiğılı Exclusive Cut hakkında: Kiğılı’nın 75 yılı aşkın deneyimini terzi dikim hassasiyetiyle buluşturduğu tasarım markası Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, 2006 yılında Türk tekstil sektörünün yapı taşlarından birini oluşturdu. Erkek modasının duayenlerinden Abdullah Kiğılı’nın adını taşıyan marka, organik liflerden sınırlı sayıda üretilen İtalyan kumaşları iddialı tasarımlarla şekillendirdi. Kalite ve kusursuz işçiliği bir araya getirerek seçkin çizgisiyle fark yaratmak isteyen erkeklerin tercihi olurken, zengin koleksiyonu ve kişiye özel ölçü seçenekleri ile ulaşılabilir lüks avantajını müşterilerine sunmaya devam ediyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.