DOLAR 32,4962
EURO 34,7709
ALTIN 2489,662
BIST 9538,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İşletmelerdeki Premium şıklık: Selpak Linen Peçete

    25.07.2019
    A+
    A-

    Kumaş hissi veren Selpak Linen peçete ile konfor ve şıklık bir arada!

    Ev dışı tüketim sektörüne yönelik çözümler sunan Selpak Professional, Linen peçete ile işletmelere Premium kalite ve şıklık sunuyor. Kumaş hissi veren ve kağıt peçeteye göre daha kalın ve emici olan Linen peçete, garson katlama özelliği ile de pratik ve kullanıcı dostu olarak da öne çıkıyor.

    Ev dışı noktalarda farklı ihtiyaçlara ve trendlere uygun çözümler sunan Selpak Professional, Linen peçete ile işletmelere konfor ve şıklık katıyor. Geliştirilen yeni teknoloji ile daha kalın, daha yumuşak ve daha emici olan Linen peçete işletmelerin ve müşterilerinin beklenti ve taleplerine uygun, şık bir çözüm sunuyor.

    Linen Peçete restoranların favorisi olacak!

    Selpak Professional Linen Peçete şık görünümü, kalitesi ve üstün özelliklerinin yanı sıra kullanım kolaylığı ile de fark yaratıyor. Garson katlama özelliği ile zamandan tasarruf sağlayan Linen peçete, kumaş hissi veren dokusuyla da dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.