DOLAR 32,383
EURO 35,0516
ALTIN 2326,196
BIST 9088,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘İSO 500’ listesine giren tek asansör markası ‘Otis Türkiye’ oldu

    ‘İSO 500’ listesine giren tek asansör markası ‘Otis Türkiye’ oldu
    06.06.2017
    A+
    A-

    Otis Türkiye, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan ‘500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ arasına tekrar girdi. Ekonomi dünyasının en prestijli listesine adını yazdıran tek asansör firması olan Otis Türkiye, sektördeki liderliğini bir kez daha tescilledi.

    Türkiye’de fabrikası bulunan uluslararası asansör markası olarak, ‘İSO 500’ listesine giren asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol sektöründeki tek firma Otis Türkiye oldu.

    Sektör lideri olarak, ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ arasında tekrar yer almanın gururunu yaşadıklarını belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “2016 yılı boyunca net üretimden satışların baz alınarak yapıldığı sıralamada, hem Türkiye hem de dünyanın dört bir yanındaki prestijli projeler için özel asansörler üreterek yer almamız ayrıca çok önemli. İstanbul’daki fabrikamızda, Türk mühendislerin, enerji tüketimini azaltıp performansını artırdığı, çevreye duyarlı ve emniyetten ödün vermeden geliştirdiği ürünlerle, standartları daha da yukarı çekiyoruz” dedi.

    Asansör sektörünün kuruluşuna öncülük eden ‘Otis Türkiye’nin 5 kıtaya asansör ihraç ettiğini vurgulayan Özgür Aren, “Türkiye’nin ‘en yüksek’, ‘en hızlı’, ‘çift katlı’ ve ‘Akıllı Yolcu Yönlendirme Sistemi’ ne sahip asansörlerini üreten öncü firma olarak; yenilikçi asansörlerimizi, Türkiye’nin gelişen sektörü konut sektörünün de beklentilerini dikkate alarak geliştiriyoruz. Ana faaliyet alanımız asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol üretiminin yanı sıra, Türkiye’nin en geniş servis ağıyla, modernizasyon ve servis alanında da en hızlı ve etkin hizmeti biz sunuyoruz. En yüksek binalarda olduğu gibi en gözde konut projelerinde de Otis Türkiye’nin asansörleri kullanıyor. Bugün üretiminin yüzde 25’ini ihraç eden Otis Türkiye olarak, dünya devi Otis’in Avrupa’daki en önemli 3 üretim üssünden biri haline geldik. Türkiye’deki üretim gücümüzü daha da artırıp, ülkemizi dünyanın önemli bir asansör üssü haline getirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.