DOLAR 32,496
EURO 34,9413
ALTIN 2427,762
BIST 9792,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul Akvaryum’da Capoeira rüzgarı

    İstanbul Akvaryum’da Capoeira rüzgarı
    24.08.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, Uluslararası Capoeira Gençlik ve Spor Festivali dahilinde 22 ülkeden İstanbul’a gelen 60 sporcuyu misafir etti.

    Dünyanın en büyük tematik akvaryumu, Türkiye’nin ise en büyük akvaryumu olan İstanbul Akvaryum, dünyanın farklı yerlerinden gelen Capoeira ustalarını ağırladı.

    Uluslararası Capoeira Gençlik ve Spor Festivali dahilinde 22 ülkeden gelen 120 yabancı sporcu, 23 Ağustos’ta İstanbul Aqua Florya AVM’de Capoeira ve akrobasi gösterisi düzenledi. İzleyenlerin de katılımıyla bilek güreşi, halat çekme gibi yarışmaların da düzenlendiği etkinlik, büyük ilgi gördü.

    4 günlük bir workshop için Türkiye’ye gelen sporcular, gösteri öncesi İstanbul Akvaryum’u ziyaret etti. İstanbul Akvaryum’un 17 tema ve 1 adet yağmur ormanından oluşan gezi güzergahında keyifli saatler geçiren 60 sporcu, ziyaret kapsamında Türkiye’nin gentoo cinsi ilk kutup penguenleri ile de tanışma fırsatını yakaladı.

    İstanbul Akvaryum Hakkında

    17.000 nüfusuyla İstanbul Akvaryum, 2011 yılından itibaren dünya denizlerinde yaşayan balık türlerini yeni nesil teknoloji ve temalarıyla sergilemeye devam ediyor. Karadeniz’den Pasifik’e uzanan toplam 17 tema ve 1 adet Amazon Yağmur Ormanıyla görsel bir şölen sunan İstanbul Akvaryum, dünyanın en büyük tematik akvaryumu olma özelliğini de taşıyor. Dünya üzerinde oldukça nadir bulunan, palyaço balıklarından, limon köpekbalıklarına kadar pek çok türde balığı izleme fırsatı sunan İstanbul Akvaryum; alanları, ses ve ışıklandırma sistemleriyle de dünya denizlerinden sahneler sergiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.