DOLAR 32,3333
EURO 35,1352
ALTIN 2309,04
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul Anadolu Yakası’nın lezzetli kahvaltı durağı ‘Nelipide Gurme’

    İstanbul Anadolu Yakası’nın lezzetli kahvaltı durağı ‘Nelipide Gurme’
    20.07.2017
    A+
    A-

    Katkı maddesi içermeyen, doğal ve yöresel lezzetlerle harmanlanan kahvaltı sofralarına olan özlem büyük. Ancak her serpme kahvaltının da gerçek köy kahvaltısı olmadığını artık herkes biliyor. Günün koşturmacası içerisinde bu lezzeti en iyi nerede tadarım derseniz, Anadolu Yakası’nın en iddialı Yöresel (Ordu) köy kahvaltısı Nelipide Gurme’de, sizi bekliyor.

    Güne mutlu başlamanın yolu hiç kuşkusuz güzel bir kahvaltı yapmaktan geçiyor. Hafta içi genellikle keyifli bir kahvaltı yapmak çoğumuz için pek de mümkün olmazken, yoğun ve stresli bir haftayı unutturan en güzel şey yine mis gibi bir kahvaltı sofrası oluyor. Bu farkındalıkla Anadolu Yakası’nın göz bebeği Bağdat Caddesi’nde yer alan ve menüsüyle gurme lezzetler sunan Nelipide Gurme, bugünlerde hafta sonu kahvaltılarının gözde mekanı olarak dikkat çekiyor.

    İstanbulluların yeni keşfi Ordu köy kahvaltısı
    İstanbulluların Anadolu Yakasındaki kahvaltı durağı Nelipide Gurme’nin kahvaltı menüsünde yer alan tüm ürünler Nelipide’nin Ordu’daki BRC Belgeli fabrikasından özel olarak getiriliyor. Usta eller tarafından yöreye özgü ürünlerle hazırlanan kahvaltı, misafirlerin vazgeçilmezleri arasında yer alırken Ordu yaylalarının esintisini yakından hissedeceğiniz mekanda; üç peynirden özel olarak yapılan peynir eritmesi, lezzet tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Nelipide Gurme’de; kuru yufka böreği, tereyağlı kuzine köy ekmeği, lahana turşusu, fasulye turşusu, patates kavurma, patates – patlıcan – biber kızartması, çemen gibi lezzetler sadece başlangıçları oluşturuyor.

    Çilek reçeli, kivi reçeli, tulum peyniri, köy peyniri, ezine peyniri, kaşar peyniri, beyaz peynir, kaymak, burgu peynir, eski kaşar, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağı, petek bal, tazecik domates, salatalık, portakal, sahanda yumurta ve kakaolu fındık kreması ile sınırsız çay ise Nelipide Gurme serpme köy kahvaltısının dayanılmaz diğer lezzetleri arasında yer alıyor.

    Tüm gün kahvaltı keyfi Nelipide Gurme’de!
    Kahvaltının öğünler arasındaki yeri bambaşka ancak hafta sonu geç kalktım kahvaltıyı kaçırdım diye üzülmenize gerek yok. Çünkü Nelipide Gurme’de, sabah 8.30’da başlayan kahvaltı menüsü, gün boyunca devam ediyor. Hafta sonu için unutulmayacak bir kahvaltı deneyimi yaşamak istiyorsanız, kahvaltı sofrası göze hitap ettiği kadar lezzetiyle damaklarda da bir iz bırakmalı diye düşünenlerdenseniz, Nelipide Gurme’nin enfes kahvaltısını denemelisiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.